Sexy rockgod met een sixpack: hoe Lenny Kravitz op zijn zestigste in topvorm blijft

Hij schrikt er niet voor terug om ongeneerd poedelnaakt te paraderen in zijn videoclip. Op z’n zestigste is rockster Lenny Kravitz, straks de eerste headliner op Rock Werchter, dan ook gezegend met een meer dan goddelijk lichaam. Op zijn vraag zal de wei maar liefst twee uur lang genieten van zijn hits en sixpack. Wat is zijn geheim? Hoe blijft Kravitz in topvorm voor al zijn shows? “Hij kweekt alles wat hij eet in zijn eigen tuin.” 

Meer krantenkoppen in België

Waarom kwam er geen Belgische reactie op de aanval van Pogacar? “Ik zei nog dat we attent moesten zijn voor de oversteek van Tadej”

Geen honderdste medaille voor bondscoach Sven Vanthourenhout. Aan Tadej Pogacar was niks te doen, maar toen de Sloveen op vier ronden van het einde aanviel, gaven de Belgen niet meteen thuis. Werden ze verrast? Hadden ze geen superdag? En waarom kregen ze amper steun? “Ik snap de tactiek van sommige landen niet. De Fransen demarreerden terwijl Alaphilippe stond te plassen.”

Lees meer »

De boeken van de week: Stefan Hertmans over vriendschap, prikkelende weetjes van Pieter Gaudesaboos en vrouwen in het verzet in Antwerpen   

‘Dius’ van Stefan Hertmans is uit. Hij baseerde zijn nieuwe roman op een persoonlijke vriendschap. Welke rol speelden vrouwen in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog in Antwerpen? Nico Wouters zoekt een antwoord samen met een team historici. Hoe worden tennisballen of kauwgom gemaakt? Pieter Gaudesaboos, winnaar van de Boon in 2022, gaat op onderzoek. Tijdens de coronapandemie verliest Marthe

Lees meer »

Pauzeknop of ambitieus? Vlaams regeerakkoord blaast warm en koud over klimaat

Volgens critici drukt de nieuwe Vlaamse regering de pauzeknop in van het klimaatbeleid, volgens de regering zelf ligt de lat hoog. "Vlaanderen zou de problemen onder ogen moeten zien en oplossingen bieden voor klimaatbeleid", zegt de Bond Beter Leefmilieu. "Wij zijn wel ambitieus", klinkt het bij de regering. Het doel halen voor het afbouwen van broeikasgassen lijkt alvast heel moeilijk.

Lees meer »

Opnieuw zware luchtaanvallen in zuiden van Beiroet: “Mogelijke nieuwe leider Hezbollah was doelwit”

Israël heeft donderdagavond opnieuw luchtaanvallen uitgevoerd op Beiroet, een bolwerk van de Libanese militie Hezbollah. Dat berichten internationale media. De spanning in de stad stijgt. Dat merkt ook de Vlaamse Anke Bert (30), die er actief is als coördinator voor het Rode Kruis in het Midden-Oosten. “Hier is geen luchtalarm. Bij een explosie waarschuwen mensen elkaar via WhatsApp-groepen”, stelt ze.

Lees meer »

Huisgenoten veroordeeld voor brandstichting bromfiets na ruzie: “Samen uit, samen thuis”

“Samen uit, samen thuis toch?” Een 22-jarige jongeman uit Roeselare was er niet over te spreken dat zijn 23-jarige ex-huisgenoot hem alleen wil laten opdraaien voor de brandstichting van een bromfiets in Roeselare. Beiden waren samen op pad en Snapberichten lijken voldoende te zeggen. Geen nood: beiden werden samen veroordeeld.
The post Huisgenoten veroordeeld voor brandstichting bromfiets na ruzie:

Lees meer »

“Ik verkies het voetbal van Kompany boven dat van Guardiola”: ook Bayern-coryfee Matthäus gaat overstag

Geen zege tegen Bayer Leverkusen, maar Vincent Kompany (38) wint wel in recordtempo zieltjes in Beieren. Ook Lothar Matthäus, die als clubcoryfee (410 wedstrijden) een belangrijke stem heeft in München, is steeds meer fan van onze landgenoot. Alle ogen vanavond gericht op Villa Park, waar Bayern na de 9-2 tegen Dinamo Zagreb in de Champions League tegen Aston Villa speelt.

Lees meer »