‘Temptation’ Megan opnieuw smoorverliefd en laat liefde meteen bezegelen met tattoo

Love is in the air voor Megan Desaever (24). De realityster stelde eerder haar nieuwe vriend Oliver (29) al voor. Nu laat ze hun liefde ook bezegelen met een tattoo op haar pols. 

Meer krantenkoppen in België

Justin Bieber, J.Lo of Jay-Z: welke superster staat op geheime sekstape van Diddy? “De wereld zal geschokt zijn”

Samen met Sean ‘Diddy’ Combs wankelen de sokkels van de allergrootsten in Hollywood. De Amerikaanse muziekmagnaat zit in de cel op beschuldiging van seksueel misbruik en mensenhandel. Dinsdag kwamen daar plotsklaps meer dan 100 aanklachten bij, ook van minderjarige slachtoffers. Celebrities vochten jarenlang om uitgenodigd te worden op zijn beruchte feestjes, maar vrezen nu vooral voor hun carrière. De vraag

Lees meer »

Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel

Het is een traditie dat de nieuwe personeelsleden binnen de Scholengroep Sint-Michiel officieel onthaald worden naar aanleiding van de feestdag Sint-Michiel. De onthaalavond voor de circa 80 nieuwe personeelsleden vond dit jaar plaats in VTI Roeselare. Er werd ook tijd gemaakt voor een groepsfoto. (foto SB)
The post Onthaalavond voor nieuwe personeelsleden Scholengroep Sint-Michiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele

Op maandag 7 oktober opent langs de Westkapelse Steenweg 27 in Dudzele met Studio Bless een nieuw kapsalon. Jennifer Van Laarhoven is de zaakvoerster. “Ik kwam tot het besef dat ik mijn passie als kapster miste.”
The post Studio Bless is nieuw in het centrum van Dudzele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen”

Buitenschoolse opvang De Paddestoel, gelegen aan de Sint-Arnolduslaan in Sint-Michiels, heeft vrijdag de deuren geopend. De opvang is een nieuwe locatie voor welzijnsvereniging De Blauwe Lelie (OCMW Brugge), dat kwalitatieve kinderopvang aanbiedt in de Brugse regio.
The post Buitenschoolse opvang De Paddestoel opent de deuren in Sint-Michiels: “Nieuwbouw biedt ruimte aan 72 kinderen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaamse regering wil enkelband met alcoholmeter invoeren: “Zou nut kunnen bewijzen bij misdrijven waar alcohol rol speelde”

Een enkelband die je alcoholgebruik detecteert – het klinkt misschien als sciencefiction, maar de nieuwe Vlaamse regering wil het werkelijkheid maken. Het toestel werd al getest in het buitenland, zat rond de enkels van meerdere Hollywoodsterren en blijkt verbazingwekkend efficiënt te zijn. Hoe werkt zo’n alcohol-enkelband en wie zal het moeten dragen?

Lees meer »