Katy uit ‘B&B zoekt lief’ runt B&B met haar ex-man én zijn nieuwe partner: “Een menage à trois? Da’s een verkeerd beeld”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor uitzending geschikt”, lacht ze in ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Verkiezingskandidaten, je vindt ze op straat, op de markt of aan je deur. Al beginnen sommige mensen het wat beu te worden…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderhandelaars Vlaamse formatie hebben regeerakkoord klaar, Hilde Crevits in pole-position als viceminister-president

N-VA, Vooruit en CD&V zijn het eens geworden over een regeerakkoord. Dat zegt formateur Matthias Diependaele (N-VA) zaterdagochtend op het Martelaarsplein in Brussel. Hilde Crevits, die niet aanwezig was bij de finale ronde van de onderhandelingen, maakt grote kans om viceminister-president te worden.
The post Onderhandelaars Vlaamse formatie hebben regeerakkoord klaar, Hilde Crevits in pole-position als viceminister-president appeared first

Lees meer »

Vrees voor honderden doden na scheepsramp in Congo

Na een scheepsramp donderdagvoormiddag op het Kivumeer in Congo zijn al 126 lichamen geborgen. Dat zeggen haven- en veiligheidsbronnen. Het schip vervoerde naast passagiers ook goederen. Eerst was sprake van 450 mensen aan boord maar een lokale functionaris zegt tegen het Duitse persagentschap DPA dat er 700 passagiers waren.

Lees meer »

Bijna 165.000 werknemers leven in armoede in België

Bijna 165.000 werknemers in België bevinden zich momenteel in een precaire situatie. Dat meldt de Programmatorische Federale Overheidsdienst (POD) Maatschappelijke Integratie donderdag bij de voorstelling van een nieuw themaboek over het verband tussen werk en armoede.

Lees meer »

“Er waren taart en koekjes met drugs in”: ex-’Big Brother’-kandidate was op één van de beruchte Diddy-feestjes

“Drank stond klaar aan de bar. Daar zat waarschijnlijk drugs in.” De West-Vlaamse ’Big Brother 2023’-kandidate Charlotte Denamur deelt op TikTok een schokkend verhaal over de beruchte feestjes van Sean Combs, ook wel bekend als Puff Daddy en P. Diddy. Tot drie jaar geleden werkte ze in Hollywood als nanny en belandde zo meermaals bij Diddy thuis. “Maar niemand mocht

Lees meer »

Jager die metaaldetectorist Ken (31) doodschoot, komt voor de rechter: “Hoe kan je een rat verwisselen met een mens?”

De Kempense jager Bernard F. moet zich donderdagochtend voor de Tongerse strafrechter verantwoorden voor het doodschieten van metaaldetectorist Ken Moons (31) op een akker in Rutten (Tongeren). De man dacht naar eigen zeggen dat hij via een nachtkijker op een knaagdier schoot, maar de familie van het slachtoffer blijft achter met veel vragen.

Lees meer »

Toch nog erfbelasting op 270 miljoen aan schenkingen in 2023

Omdat de ‘verdachte periode’ van drie jaar niet verstreken was voor het overlijden van de schenker, moet bij 4.000 van de 66.000 nalatenschappen in 2023 toch nog erfbelasting betaald worden op 270 miljoen euro aan niet-geregistreerde schenkingen. Dat schrijft De Tijd donderdag op basis van cijfers van de Vlaamse belastingdienst Vlabel.

Lees meer »