Australische jongen (12) vermist na aanval van krokodil

De Australische politie is op zoek naar een 12-jarig kind dat vermoedelijk is aangevallen door een krokodil. Ze vrezen voor zijn leven. 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 210 kandidaten hebben zich teruggetrokken voor tweede ronde van Franse parlementsverkiezingen

Meer dan 210 kandidaten die zich hadden gekwalificeerd voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen in Frankrijk hebben zich teruggetrokken. Het gaat hoofdzakelijk om kandidaten van de linkse alliantie Nouveau Front populaire en van het kamp rond de Franse president Emmanuel Macron. Op die manier hopen ze om de kandidaten van het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van een parlementszetel te

Lees meer »

Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren

Baasjes van gestorven dieren kunnen voortaan op de dierenrouwplaats op de nieuwe begraafplaats in de Groenestraat in Roeselare terecht om er hun geliefde dier te herdenken. “Een erg waardevol initiatief”, aldus Jan Behaeghel die vorige maand afscheid moest nemen van zijn tien jaar oude hond Boris.
The post Dierenrouwplaats is meerwaarde voor baasjes van overleden dieren appeared first on

Lees meer »

Twee jaar cel voor twintiger die moeder foltert met waterboarding na ruzie over avondeten: “Ze kwam in mijn comfortzone”

Na een ruzie over het avondeten sleurde M.S. (26) zijn moeder naar de badkamer, waar hij haar ‘waterboardde’ met een natte badjas. Pas toen hij merkte dat ze moeilijk ademde, hield hij op. Het was lang niet de eerste keer dat de twintiger zijn moeder te lijf ging. De rechter gaf hem twee jaar cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Lees meer »

Surftalent Kamiel (12) krijgt zijn zin: “We verhuizen naar Fuerteventura zodat hij zijn droom kan najagen”

Hij vroeg het zo mooi in het VTM-programma ‘Wat zou jij doen?’: “Papa en mama, ik wil verhuizen naar Fuerteventura waar de golven veel uitdagender zijn dan aan de Noordzee in Koksijde.” Na veel wikken en wegen staat het huis in Oostduinkerke te koop en treffen Peter Deraeve (46) en Elise Debaere (43) de laatste voorbereidingen om met zoon Kamiel

Lees meer »