Cafégangers gaan viraal wanneer ze vrouw aanmoedigen die maar niet kan parkeren

Een hilarisch filmpje uit het Britse Warwickshire gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe een bestuurster moeite heeft om achteruit te parkeren, maar ongelofelijk wordt aangemoedigd door cafégangers. De mannen zaten te wachten op de EK match van Engeland, maar vonden dit de ideale gelegenheid om even op te warmen. Uiteindelijk slaagde de vrouw erin om te parkeren ondanks alle hetze en dat werd op luid applaus onthaald.

 

Meer krantenkoppen in België

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

Geen cassatieberoep tegen vrijspraak juwelier die overvaller doodschoot

De vrijspraak door het Gentse hof van beroep van de juwelier die in 2018 een overvaller doodschoot in de Gentse deelgemeente Oostakker, is definitief. Het openbaar ministerie tekent geen cassatieberoep aan tegen de vrijspraak wegens onweerstaanbare dwang, bevestigt het Gentse parket-generaal. De juwelier had in eerste aanleg nog tien maanden cel met uitstel gekregen.

Lees meer »

KLASSEMENT EN UITSLAGEN TOUR. Campenaerts knap vijfde achter grote kanonnen, Evenepoel doet uitstekende zaak in klassement

Remco Evenepoel pakte z’n allereerste ritzege in de Tour de France. De wereldkampioen tijdrijden zette de snelste tijd neer in Gevrey-Chambertin. Ook Victor Campenaerts maakte indruk, ‘Vocsnor’ eindigde achter de grote kanonnen op een vijfde plek. Knap. In het algemeen klassement verkleinde Evenepoel z’n achterstand op Tadej Pogacar en breidde hij z’n bonus op Jonas Vingegaard uit.

Lees meer »

Huiveringwekkende beelden tonen hoe haaien bloedende vrouw ‘stalken’ na aanval voor Amerikaanse kust

Tijdens de nationale feestdag in de Verenigde Staten speelde zich donderdag een huiveringwekkende situatie af. Vier strandgangers die voor de kust van South Padre Island in Texas aan het zwemmen waren, werden aangevallen door haaien. Twee van hen raakten zwaargewond en twee anderen konden nog op tijd uit het water springen. Op sociale media gaan beelden rond van de twee

Lees meer »

Billie Massey wisselt van club in Spanje

Billie Massey speelt volgend seizoen nog steeds in de Spaanse basketcompetitie. De 24-jarige Belgian Cat verlaat wel Estudiantes Madrid en trekt naar Hozono Global Jaris.
The post Billie Massey wisselt van club in Spanje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Moordenaar van Yves (37) vervroegd vrijgelaten, familie reageert verontwaardigd: “Hij kan een nieuw leven beginnen, terwijl dat van ons verwoest is”

Zeven jaar geleden werd Yves Van Oers (37) vermoord door Tom Verboven. De man kreeg daarvoor na een assisenproces een veroordeling van zestien jaar cel terwijl het openbaar ministerie tot 22 jaar cel eiste. Vorige week kreeg de familie van Van Oers te horen dat Verboven na net iets minder dan zeven jaar vervroegd vrijgekomen is. “Zijn vervroegde vrijlating opent

Lees meer »

MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten

Voor maar liefst zeven MMI-leraren en logistiek directeur Cornette betekende 30 juni het einde van een rijkgevulde onderwijscarrière. Ze hebben met zijn allen ongeveer 270 dienstjaren achter de kiezen.
The post MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten appeared first on KW.be.

Lees meer »