LIVE OOSTENRIJK-TURKIJE. Aansluitingstreffer voor Oostenrijkers! Gregoritsch brengt zijn land terug in de match

Oostenrijk imponeerde op dit EK voetbal door groepswinnaar te worden en kijkt vanavond de Turken in de ogen. Centrale verdediger Demiral liet de Turkse fans al vroeg juichen door na 57 seconden te scoren en herhaalde dat kunstje met een rake kopbal in de tweede helft. Komen de Oostenrijkers deze dubbele dreun nog te boven? 

Meer krantenkoppen in België

Ann Deschrijver trekt schoolpoort voorgoed dicht

Met het vertrek van Ann Deschrijver (61) verliest basischool Mandelbloesem een leerkracht pur sang. “Na het behalen van mijn onderwijzersdiploma in de H.Familie Tielt in 1983 ben ik onmiddellijk aan de slag gegaan als leerkracht en ik heb tot vandaag nooit iets anders gedaan. Het was een job die me 100 procent voldoening schonk”, verzekert ze.
The post Ann

Lees meer »

“Buitenwipper perste familie Schumacher voor 15 miljoen euro af met foto’s van pas overleden F1-held”

De Duitse politie heeft een buitenwipper en zijn zoon aangehouden voor het afpersen van de familie van zevenvoudig Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher (55). Dat meldt de Duitse krant ‘Bild’. De mannen, afkomstig uit Wuppertal, zouden 15 miljoen euro hebben geëist en in het bezit zijn van beelden van Schumacher vlak na het ski-ongeluk waar hij nu nog steeds de gevolgen

Lees meer »

Dentergemse oppositie tempert optimisme over jaarrekening

De gemeente Dentergem zit in financieel goede papieren. Dat blijkt uit het voorleggen van de jaarrekening op de gemeenteraad. De kastoestand bedraagt 15,7 miljoen euro, een stijging van ongeveer 489.000 euro in vergelijking met het vorige jaar.
The post Dentergemse oppositie tempert optimisme over jaarrekening appeared first on KW.be.

Lees meer »

Team Belgium stuurt met 164 atleten grootste delegatie sinds 1928 naar parijs: “Grote kwantiteit, maar ook veel kwaliteit”

Op de Olympische Spelen in Parijs zullen 164 sporters, 82 mannen en 82 vrouwen, de Belgische kleuren verdedigen. Er zijn ook zestien reserven (negen mannen en zeven vrouwen) geselecteerd. Dat maakte het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) zaterdag bekend. “Een eerste succes als resultaat van een goede samenwerking”, aldus Cédric Van Banteghem (CEO BOIC).

Lees meer »