KIJK. Iedereen zingt mee met ‘The Boss’: Bruce Springsteen zet Werchter in vuur en vlam

Hij is 74, maar nog altijd in topvorm. Bruce Springsteen was vastberaden om de festivalweide plat te spelen. Onder luid gejuich en een daverend applaus besteeg de Amerikaanse rocker het podium van Werchter en dook zelfs meermaals het publiek in voor een kus en een knuffel van fans. Met zijn eerste song zette Springsteen, vergezeld door zijn E Street Band, meteen de toon en was hij klaar om de komende drie uur de ene hit na de andere door de luidsprekers te knallen. 

Meer krantenkoppen in België

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Natuurvereniging vzw Groen en actiegroep Zeebrugge Onder Druk dienen bezwaren in tegen de locatie voor de nieuwe zeesluis

De milieuvereniging Groen vzw en de actiegroep Zeebrugge Onder Druk hebben op de laatste dag van het openbaar onderzoek bezwaren ingediend tegen het ontwerp voor de aanleg van een nieuwe zeesluis in Zeebrugge. Zij zijn niet tegen en nieuwe zeesluis, maar gaan niet akkoord met de locatie
The post Natuurvereniging vzw Groen en actiegroep Zeebrugge Onder Druk dienen bezwaren

Lees meer »

“Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”: wie is Vincent Verbeecke (29), de nieuwe kandidaat-voorzitter van Open Vld?

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »

Damberdvrienden huldigen kampioenen

Bij kaartclub de Damberdvrienden met als lokaal ’t Damberd in de Gentsestraat, vond de jaarlijkse kampioenenviering plaats.
The post Damberdvrienden huldigen kampioenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verdachte in zaak cannabisplantages blijkt op dag van proces… gerepatrieerd: “Hij moet op zijn proces aanwezig kunnen zijn”

Precies op de dag dat hij als verdachte in een zaak van cannabisplantages in Lauwe (Menen) en Lievegem moest verschijnen, blijkt een man naar zijn thuisland in Bosnië-Herzegovina te zijn gerepatrieerd. “Dit kan niet. Hij moet op het proces aanwezig zijn”, aldus advocaat Walter Van Steenbrugge, die nog een eitje met de man te pellen had en hem eens flink

Lees meer »

Amerikaan (21) schiet ex-vriendin en drie anderen dood op verjaardagsfeestje, daarna pleegt hij zelfmoord

In de Amerikaanse staat Kentucky heeft een 21-jarige man zijn ex-vriendin en drie anderen doodgeschoten tijdens een verjaardagsfeestje, waarna hij zichzelf van het leven beroofde. De dader was geen onbekende voor de autoriteiten. Eerder was hij veroordeeld voor de verkrachting van een 13-jarig meisje, waarvoor hij een voorwaardelijke straf van vijf jaar kreeg.

Lees meer »

Woonzorgcentrum Rozenberg Oostrozebeke breidt uit: “20 assistentiewoningen, dagopvang en dienstencentrum”

In Oostrozebeke wordt het woonzorgcentrum Rozenberg uitgebreid met 20 assistentiewoningen, een dagopvang en een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners. Rozenberg kwam de voorbije jaren in opspraak door de insulinemoorden. Een aantal ouderen kregen er, al dan niet opzettelijk, teveel insuline toegediend waardoor 3 mensen overleden. Na die moeilijke periode moet de geplande uitbreiding een nieuw, positief hoofdstuk worden voor het woonzorgcentrum.

Lees meer »

Juf Sabine Himpens gaat na 41 jaar met pensioen

Vrijdag 28 juni was voor Sabine Himpens (61) haar laatste schooldag in de Sint-Pieterschool in Oostkamp. Na 41 jaar lesgeven is het tijd voor een nieuwe fase in haar leven en een verdiend pensioen. Ze was koningin voor één dag en werd uitgezwaaid door meer dan 500 leerlingen.
The post Juf Sabine Himpens gaat na 41 jaar met pensioen

Lees meer »

Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken”

Tijdens het schooljaar namen verschillende secundaire scholen uit Oost- en West-Vlaanderen deel aan Wood Skills. Daar konden de scholen een project indienen en dat werd voorgesteld tijdens het slotevent in Waregem. Ook Talent-Is Campus Engineering uit Veurne was van de partij.
The post Talent-Is Campus Engineering tevreden na deelname aan Wood Skills: “Boeiend om dit mee te maken” appeared

Lees meer »

“Ze werd aan haar lot overgelaten”: jonge vrouw die herstelt van botkanker moet krukken afgeven bij concert Taylor Swift

Een jonge vrouw, die net meerdere operaties achter de rug had, wilde het concert van Taylor Swift in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam bijwonen. Maar ze moest haar krukken afgeven bij de beveiliging, anders werd haar de toegang ontzegd. De ArenA heeft inmiddels wel excuses aangeboden. “Onze standaardprocedures zijn niet gevolgd”, klinkt het.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »