Rechter stelt uitspraak in proces van Trump rond Stormy Daniels uit tot 18 september

De bepaling van de strafmaat in het proces tegen voormalig Republikeins president Donald Trump voor het betalen van zwijggeld aan een pornoster is uitgesteld tot 18 september. Dat blijkt uit een juridisch document dat AFP kon bemachtigen.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem

Op 28 juni trekt Hilde Lesaffre uit Oudenburg voorgoed de deur van Gemeentelijke Basisschool ’t Mozaïek in Eernegem achter zich dicht. Na 42 jaar dienst kan ze gaan genieten van haar welverdiend pensioen, en van haar kinderen en kleinkinderen.
The post Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Beleef de zomer op het Evenementenplein in Oostkamp

Van 25 juni tot 14 juli transformeert het plein achter OostCampus in een bruisend paradijs, vol activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgestrekt strand waar je kunt genieten van de zon en ontspannen met vrienden en familie. Het overdekte podium zal de thuisbasis zijn voor een reeks boeiende optredens. Er is een bar
The post Beleef de

Lees meer »

KIJK. “Verwend nest”: journalist op de tenen getrapt door geïrriteerde De Bruyne, die nadien Tedesco steunt: “Bondscoach is geen thema”

“Het was het plan van de trainer.” In zijn diepe teleurstelling over de uitschakeling analyseerde aanvoerder Kevin De Bruyne (33) met een eerlijke blik nog eens het EK. De interpretatie van zijn woorden laat hij aan de lezer van dit stuk. “Onze zes toernooien waren mislukkingen.” Tussenin vloekte hij op ‘a stupid question’, een stomme vraag.

Lees meer »

Bruggeling onder de loep: De ‘louche’ jurist Joost de Damhouder

Onze stad zag in de voorbije eeuwen veel mensen passeren die in hun tijd grote bekendheid genoten, maar daarna in de nevelen van de geschiedenis verdwenen. Gediplomeerd gids Chris Weymeis haalt elke week zijn loep boven en vertelt het verhaal van die ‘vergeten’ Bruggelingen. Vandaag: de ‘louche’ jurist Joost de Damhouder.
The post Bruggeling onder de loep: De ‘louche’

Lees meer »

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B)

KSV De Ruiter promoveerde vorig seizoen eerder onverwacht naar tweede provinciale. Vandaar dus dat coach Gregory Werbrouck en de sportieve cel extra op de transfermarkt actief zijn met nu in totaal negen nieuwkomers. Zij werden vrijdagavond voorgesteld in de kantine.
The post Negen nieuwkomers bij KSV De Ruiter (2B) appeared first on KW.be.

Lees meer »