Drie dagen feest in café De Kletsekop in Koekelare: “We geven er een echte knal op”

In café De Kletsekop, gelegen in de Lekestraat in De Mokker, barst het feest los op 12, 13 en 14 juli. De uitbaters, Danny Debruyne en Nancy Arickx, hebben een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld dat voor ieder wat wils biedt.

Het feest begint met een smakelijke start op vrijdag 12 juli om 19 uur met een diner van beenham met groentjes en frietjes, alles voor de democratische prijs van 19 euro. Vooraf inschrijven is verplicht om verzekerd te zijn van een plaats. De avond gaat verder met een solo special optreden om 20 uur, gevolgd door een dj die vanaf 22 uur de sfeer naar ongekende hoogtes zal brengen. De toegang is gratis. Iedereen is welkom om mee te komen feesten.

Heerlijke maaltijden

Op zaterdag kan je vanaf 10 uur tot 18 uur deelnemen aan een keuzekaarting. Tussendoor kunnen de bezoekers genieten van heerlijke maaltijden op het zonnige terras, met keuze tussen penne bolognese of een smaakvolle carbonara. Voor de zoetekauwen zijn er verfrissende ijsjes beschikbaar. ‘s Avonds is het tijd om de stembanden te smeren, want dan begint de karaokeavond om 20 uur. Danny lacht: “Dan zal het feest echt wel losbarsten. Of je nu zangtalent hebt of niet, het maakt niet uit, alles draait om plezier maken en samen zingen. Zondag, de laatste dag van het feest, begint al erg vroeg om 6 uur met een rommelmarkt die doorgaat tot 18 uur. De deelnamekosten bedragen slechts 1 euro. De rommelmarkt strekt zich uit over de Ommegangstraat, Kleine Assestraat en Lekestraat. Inschrijven kan via telefoon op 0474 04 16 49 of via e-mail naar [email protected]. Ik zorg voor een zomerbar aan de straatkant voor het café en vanaf 8 uur zendt Radio Kompas drie uur lang live muziek uit.”

Aperitief in de hand

“Het hoogtepunt van de dag is het aperitiefconcert onder leiding van De Alfredo’s. Met een aperitief in de hand en een kruidige barbecueworst erbij, kan je genieten van heerlijke muziek en een fijne afsluiting van een fantastisch feestweekend”, vervolgt Nancy. “Met drie dagen vol eten, muziek, spelletjes en plezier belooft dit evenement in café De Kletsekop een waar knalfeest te worden dat je niet wilt missen”, besluit Danny vol enthousiasme.

The post Drie dagen feest in café De Kletsekop in Koekelare: “We geven er een echte knal op” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brand in opvangcentrum Fedasil: 26-jarige Palestijn opgepakt voor brandstichting

De hulpdiensten snelden vrijdagvoormiddag naar het opvangcentrum van Fedasil in het West-Vlaamse Poelkapelle na een melding van brand. Eén persoon werd preventief afgevoerd ter controle naar het ziekenhuis. Een deel van het gebouw is onbewoonbaar verklaard, voor de bewoners wordt een noodopvang gezocht. De politie arresteerde een 26-jarige Palestijn voor brandstichting.

Lees meer »

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »

Gaëlle Nierynck gaat voor Westerlo voetballen: “Een heel mooi project”

Gaëlle Nierynck neemt na drie jaar afscheid van KAA Gent en gaat komend seizoen voor Westerlo in de Super League voetballen. De hardwerkende middenveldster tekende er een contract voor twee jaar. “Het is een ploeg in bloei. Ze willen investeren in het vrouwenvoetbal en dat merk je aan alles.”
The post Gaëlle Nierynck gaat voor Westerlo voetballen: “Een heel

Lees meer »

Liveblog formatie – Wordt De Wever woensdag formateur? Rik Van Cauwelaert: “Met wat ik nu hoor, zit kans erin”

Dit weekend waren er nog afzonderlijke gesprekken, maar morgen wil federaal preformateur Bart De Wever (N-VA) CD&V, Vooruit, MR en Les Engagés samen rond de tafel brengen. Of hij woensdag dan al formateur kan worden voor een nieuwe federale regering? Politiek analist Rik Van Cauwelaert heeft er wel een goed oog in. Volg de laatste updates hier in onze liveblog.

Lees meer »

Vandalen richten spoor van vernieling aan en jagen buurtbewoners stuipen op het lijf: “Er hing zelfs bloed aan mijn motorkap”

Twee vandalen trokken zaterdagnacht een spoor van vernieling door Kieldrecht. Ze joegen Peggy (49) en haar zoon Donny (17) de stuipen op het lijf. “Ze maakten ruzie en één van hen sloeg met zijn vuist op onze ruit. Vorige week raakten we allebei gewond bij het busongeval en nu komt dit er ook nog eens bij”, vertelt Peggy. “Alsof we

Lees meer »

Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer hetzelfde”

Wie de Leiebrug tussen Sint-Eloois-Vijve en Sint-Baafs-Vijve overrijdt, landt als het ware in de Q8-shop van Lindsay Nicque en Jurgen Anno. De zaak werd onlangs grondig verbouwd en heringericht en biedt naast een Delhaize ook onderdak aan een Panos en een koffiehoek van Starbucks.
The post Q8 tankstation in Sint-Baafs-Vijve steekt helemaal in het nieuw: “Binnenin is niets meer

Lees meer »

Afbraak van Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare start in september

In september begint de afbraak van het Heilig-Hart ziekenhuis in Roeselare. Alleen de zuidelijke vleugel van het ziekenhuis blijft staan. In de plaats komen er woningen, appartementen en ook een woonzorghotel, met studio’s en assistentiewoningen. De blikvanger van de nieuwe site is een hoog woonblok van 16 verdiepingen. Daarnaast komt er ook een park. Over 4 jaar zouden de eerste

Lees meer »