Kunstenares Laurianne Donnez gooit haar deuren open in Komen

Onder de noemer ‘1.000 video’s’ had kunstenares Laurianne Donnez (40) zich als uitdaging gesteld om dagelijks een video te posten op sociale media.

Nu ze die kaap bijna gehaald heeft, wil ze die delen met de bevolking. De Komense houdt zich bezig met veel disciplines van beeldende kunst en studeert momenteel keramiek en grafische kunst aan de academie in Kortrijk. “Na al die jaren van praktijk blijkt dat creativiteit een prachtig bindmiddel onder de mensen is”, vertelt ze. “Ik open daarom gratis de deuren van mijn atelier langs de Rue de Procession 31 in Komen op zaterdag zaterdag 6 juli van 14 tot 17 uur”, klinkt het.

(foto ZB)

Foto os en tekst ZB

The post Kunstenares Laurianne Donnez gooit haar deuren open in Komen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KLASSEMENT EN UITSLAGEN TOUR. Campenaerts knap vijfde achter grote kanonnen, Evenepoel doet uitstekende zaak in klassement

Remco Evenepoel pakte z’n allereerste ritzege in de Tour de France. De wereldkampioen tijdrijden zette de snelste tijd neer in Gevrey-Chambertin. Ook Victor Campenaerts maakte indruk, ‘Vocsnor’ eindigde achter de grote kanonnen op een vijfde plek. Knap. In het algemeen klassement verkleinde Evenepoel z’n achterstand op Tadej Pogacar en breidde hij z’n bonus op Jonas Vingegaard uit.

Lees meer »

Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs

Op zaterdag 6 juli vindt in het lokaal dienstencentrum Patria de derde editie van de verzamelbeurs plaats. Het evenement is een organisatie van biljartclub De Patriavrienden.
The post Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groot waterlek aan ondergrondse hoofdleiding: zes huizen zonder water, straatvak blijft deels dicht dit weekend

Op de Zedelgemsesteenweg (N368) op de grens tussen Ichtegem en Aartrijke ontstond zaterdagochtend een groot waterlek. Het bleek om een lek op de hoofdleiding ondergronds te gaan. De straat werd een drietal uur volledig afgesloten. Om 12 uur was het lek gedicht. “Maar tijdens het weekend blijft een rijvak afgesloten”, meldt De Watergroep.
The post Groot waterlek aan ondergrondse

Lees meer »