“Een dag ‘Het eiland’ niet gequoot, is een dag niet geleefd”: fans vieren populaire tv-reeks in coworking op Antwerpse Meir

Trivial time, groene dassen en ‘ne ring op een Düsseldorf’: fans van Het eiland kunnen nog tot eind juli in de voetsporen treden van Guido, Michel, Frankie en Alain en de werksfeer opsnuiven bij Cynaaaal-GOGO. Omdat de reeks 20 jaar bestaat, opende streamingdienst Streamz ‘Coworking Het Eiland’ op de Antwerpse Meir. (En dat is geen) zever, gezever.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Dit is onmenselijk”: youtuber IShowSpeed aangevallen in Noorwegen, fans trekken zijn haar uit en gooien met urine

De 19-jarige youtuber IShowSpeed, wiens echte naam Darren Watkins Jr. is, is woensdag in Oslo aangevallen op straat. Een grote menigte stond hem buiten een souvenirwinkel op te wachten. Toen hij naar de auto probeerde te lopen, werd er plotseling aan zijn haar getrokken en sprong een fan bovenop hem. Daarnaast kreeg hij ook urine over zich heen. Watkins noemt

Lees meer »

Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken

28 juni 2024 was de laatste schooldag voor Tine Vanhauwaert, Martine Vervaecke en Manuela Debaere. De twee kleuterjuffen en de leerkracht lichamelijke opvoeding trekken na zowat een hele carrière in de Basisschool Moorsele (BAMO) de schooldeur voorgoed achter zich dicht.
The post Basisschool Moorsele ziet drie juffen met pensioen vertrekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zevende editie van Dwars Door Zulte

Dit weekend staat de zevende editie van Dwars Door Zulte op de kalender. De kids openen het DDZ-weekend en lopen op zaterdagvoormiddag op de Waalmeers in Zulte. De Big Runs van 4, 8 en 16 kilometer vinden plaats op zondagvoormiddag in Olsene (VBS Olsene).
The post Zevende editie van Dwars Door Zulte appeared first on KW.be.

Lees meer »

’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen

Voortaan kan je in de inkomhal van het stadsmuseum ‘t Schippershof een interactieve wand raadplegen, boordevol toeristische informatie over de grensstad. Het toeristische informatiepunt werd gesubsidieerd door de provincie en moet bezoekers toelaten om op een moderne manier aan toeristische informatie te geraken.
The post ’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radio Vandewalle is weer in de ether op 96.7 FM

De zomerse stadsradio Vandewalle gaat vanaf zaterdag 13 juli weer in de ether. De tweede editie is twee weken lang dag en nacht te beluisteren en te herbeluisteren. Buurtbewoners, verenigingen en een pak vrijwilligers werken eraan mee. Op 23 juli komt Radio Rolarius nog een dag terug en wordt Radio Vandewalle gekaapt.
The post Radio Vandewalle is weer in

Lees meer »

Triatleet Jasper Devos (18) plaatst zich voor EK in Turkije

Op de T3 kwalificatiewedstrijd in Willebroek is Avelgemnaar Jasper Devos (18) knap tweede algemeen, en eerste junior geworden. Wout Ghielens was amper amper seconden sneller. Daarmee is de toekomstige student bio-ingenieur rechtstreeks geplaatst voor het Europees kampioenschap in Turkije. “Dit is een resultaat dat mijn verwachtingen overstijgt”, glundert Jasper.
The post Triatleet Jasper Devos (18) plaatst zich voor EK

Lees meer »