Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg. 

Meer krantenkoppen in België

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III

Basketbalclub House of Talents Kortrijk Spurs heeft met de 24-jarige John Newman een derde Amerikaan gestrikt met het oog op volgend seizoen. Hij is een small forward / shooting guard van 1.96m.
The post Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III appeared first on KW.be.

Lees meer »