Drietal roept Comedy Club in het leven: “Nieuwe talenten een kans geven”

Keiem is een vereniging rijker. Koen Sinnaeve (49) is de drijvende kracht achter de Comedy Club. Ook Wouter Degroote (48) en Cindy Vanbelle (51) zetten er mee hun schouders onder.

Koen is gehuwd met Angelique Verschoren en vader van twee kinderen. Al twintig jaar volg ik de stand-upcomedy, eerst in De Zwerver in Leffinge met Nigel Williams en zo ben ik verder fan gebleven”, vertelt hij. “Ik wou een huiskamertry-out organiseren en twee jaar geleden deden we dat voor de eerste keer. Ondertussen organiseerden we er al drie. Omdat Keiem een beetje een zwarte plek is voor stand-upcomedy en omdat ik het wilde delen met de mensen van Keiem die misschien niet zo gemakkelijk naar de grote zalen gaan maar evengoed voor wie stand-upcomedy niet echt kent, wou ik niet meteen de grootste namen naar hier halen maar vooral nieuwe talenten hier een kans geven.”

Joost Van Hyfte

Het is de bedoeling om twee per jaar een comedyavond te organiseren. Een eerste vond plaats op 27 april voor een uitverkochte zaal in OC De Kring. Een tweede avond is gepland op 19 oktober in zaal De Kring met Joost Van Hyfte. “Het is ook de bedoeling om open mic te organiseren waarop een bekend of onbekend talent acht minuten komt optreden, maar dat is een idee voor later”, besluit Koen.

De Comedy Club is een feitelijke vereniging met Koen Sinnaeve, Wouter Degroote en Cindy Vanbelle. Samen zorgen ze voor komische ontspanning in Keiem.

The post Drietal roept Comedy Club in het leven: “Nieuwe talenten een kans geven” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem

Op 28 juni trekt Hilde Lesaffre uit Oudenburg voorgoed de deur van Gemeentelijke Basisschool ’t Mozaïek in Eernegem achter zich dicht. Na 42 jaar dienst kan ze gaan genieten van haar welverdiend pensioen, en van haar kinderen en kleinkinderen.
The post Hilde neemt na 42 jaar afscheid van ’t Mozaïek in Eernegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige schepenen krijgen prominente plek

De knoop is doorgehakt. Voor 8930, het kartel waarmee Open VLD en Vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt in Menen, heeft zijn eerste pionnen op de lijst uitgezet. Huidig burgemeester Eddy Lust wordt uitgespeeld als lijsttrekker, schepen Angelique Declercq op plaats twee en ‘onafhankelijke’ Renaat Vandenbulcke als duwer.
The post Burgemeester Eddy Lust topt lijst Voor 8930 in Menen, huidige

Lees meer »

Twee comebacks, een ongeplande zwangerschap en clash tussen rivalen: dit gebeurt er in het nieuwe seizoen van ‘Familie’

De seizoensfinale van ‘Familie’ blijft nazinderen bij de soapfans. Niet alleen vanwege de verrassende plottwists, ook omdat er enkele nieuwe verhaallijnen in gang werden gezet, die veel onheil en strubbelingen doen vermoeden. Er staat de kijker volgend seizoen sowieso veel te wachten, maar niet alles is nog één grote verrassing. Babygehuil, comebacks of een verhuis: wij zetten alle hints en

Lees meer »

KEI in Oostduinkerke biedt nu ook sportrevalidatie aan

In een tijd waarin sport en gezondheid meer dan ooit centraal staan, biedt het KEI (Koningin Elisabeth Instituut) in Oostduinkerke naast de reguliere ambulante revalidatie nu ook specifieke sportrevalidatie aan.
The post KEI in Oostduinkerke biedt nu ook sportrevalidatie aan appeared first on KW.be.

Lees meer »