“Iedere dag heb ik vier machines was”: Charlot (33) start massagesalon in Ingelmunster

‘Relax by Charlot’ heet het massagesalon van Charlot Tyvaert in de Dokter Lauwersstraat 26 in Ingelmunster. Niet enkel vrouwen, maar ook mannen zijn welkom. “Mijn oudste klant is 80 jaar”, zegt Charlot.

Charlot (33) is getrouwd met Jurgen Catry. Zij is de plusmama van Elias (19) en Lotte (15). Tijdens corona hadden we met Charlot een babbel in haar woning, want toen was ze gestart met de verkoop van kledij. Maar door de pandemie bleef de zaak veel gesloten.

Opleiding gevolgd

“Al sinds mijn 18 jaar sukkel ik met chronische pijnen. Ik koos voor deze job omdat ik mij zelf vaak liet masseren en er veel baat bij had. Ik was er ook door getriggerd en wilde er meer over te weten komen. Zo ben ik dan meerdere opleidingen gaan volgen en heb ik er mijn hoofdberoep van gemaakt. Momenteel mag je masseren zonder diploma. Dat vind ik jammer, want je moet toch weten wat je doet. Mensen met kanker en zwangere vrouwen mogen ook worden gemasseerd, maar dit zijn geen gewone massages. Daar moet je veel kennis voor opdoen. Zeker bij mijn specialiteit, de cuppingmassage, heb je voldoende kennis nodig.”

Oudste klant 80 jaar

Volgens Charlot maken er veel mensen gebruik van een massage. “We leven in een heel drukke wereld en mensen zijn overladen met stress om verschillende redenen. Net daarom zoeken mensen ontspanning in mijn massages. Meer mensen hebben ook last van chronische pijn en kiezen dus ook voor een dergelijke massage.”

Charlot geeft kindermassage, maar ook massage aan ouderen. “Mijn oudste klant is 80 jaar. De meeste mensen komen één keer per maand langs, anderen om de twee weken. Ik heb klanten die 30 minuten komen, anderen voor 60 of 90 minuten. Klanten komen overdag langs, maar ook na 20 uur. De prijs start vanaf 20 euro voor kindermassage. Het duurste tarief is 100 euro. Dat omvat anderhalf uur volledige lichaamsmassage met scrubs, pakking en gelaatsverzorging”, besluit Charlot Tyvaert, die dankbaar is met de hulp van haar man. “Per dag heb ik vier machines was. En het wassen neemt hij voor zijn rekening.”

Info: 0485 98 99 07 – [email protected]

The post “Iedere dag heb ik vier machines was”: Charlot (33) start massagesalon in Ingelmunster is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Maar één Democraat zou Trump volledig in de pan hakken bij verkiezingen, volgens nieuwe poll

Volgens een nieuwe poll van persbureau Reuters en marktonderzoeksbureau Ipsos is er maar één Democraat die erin zou slagen om Donald Trump te verslaan mocht die het tegen de oud-president opnemen tijdens de verkiezingen op 5 november. Het zou bovendien afgetekend gebeuren: met maar liefst 11 procentpunt (!) voorsprong. Er is wel één probleem: de kandidaat in kwestie liet in

Lees meer »

ROYALTYCHECK. Camilla wordt distelkoningin, Frederik en Mary doen het traditioneel in Groenland

De Britse koningin Camilla heeft de hoogste onderscheiding in Schotland gekregen. Ze is nu… de distelkoningin. De Deense koningin Mary maakte een verre reis met koning Frederik, maar ze bleven daarbij toch binnen hun koninkrijk. En koningin Máxima trok naar een gemeente waar ze de vlucht van inwoners proberen te stoppen. Dit en meer viel deze week op in royaltyland.

Lees meer »

Negen doden door auto die in mensenmassa rijdt in Seoel

In de Zuid-Koreaanse miljoenenstad Seoel zijn negen mensen overleden nadat een auto in een mensenmassa reed. Dat meldt de politie. Zes personen overleden ter plaatse, drie anderen werden dood verklaard bij hun aankomst in het ziekenhuis. Nog eens vier mensen raakten gewond.

Lees meer »

Jonge Nederlander in Hasseltse cel voor helpdeskfraude

De Hasseltse onderzoeksrechter heeft een 24-jarige man uit Nederland aangehouden en opgesloten in de gevangenis op verdenking van helpdeskfraude. Hij deed zich voor als bankmedewerker en belde bij slachtoffers aan om hun bankkaart en kaartlezer in handen te krijgen. Dat maakte de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) bekend.

Lees meer »

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

Zomer komt dinsdag even aankloppen: maxima tot 30 graden mogelijk

Het is zondagmiddag wisselend bewolkt met buien in het noordwesten van het land. Elders blijft het overwegend droog. Maandag starten we met opklaringen maar geleidelijk wordt het bewolkt. Op een enkel buitje na, blijft het overal droog. Dinsdag is het eerst vrij zonnig en kunnen de maxima klimmen tot mogelijk 30 graden. Dat meldt het KMI.

Lees meer »