Serge Gobin uit Oostende brengt als G’BINO! de Franstalige song ‘Tu Veux Ou Tu Veux Pas?’ uit

Na zijn passage bij Beone Radio stond Serge Gobin (67) uit Oostende op maandagavond voor de eerste keer in première tijdens de tv-opnames van ‘Daar Zit Muziek In’ van MENTpop & MENT55 op de Grote Markt in Diksmuide.

Een nieuwe single, 35 jaar na ‘Arabeat’!!! Het moet niet gekker worden. Inderdaad G’BINO! is BINGO! uit 1989 anno 2024. Even rammelen met de letters… en klaar. Wie kent deze oer-ambiancegroep van Serge Gobin nu niet uit de 90’s met party hits als ‘Arabeat’, ‘Hey, hey doe je mee?’ (Kaboutertjes), ‘Doe de Amedee’, ‘Nana na ‘nina’, ‘Lalala van Strauss en zo’, ‘Dracula’,… Geef toe, we hebben er allemaal al staan op dansen. Met ‘Tu veux ou tu veux pas?’ kozen ze voor een leuke zomer versie van een vergeten hit uit de jaren ’60-’70 van jazzmuzikant – acteur Marcel Zanini. Een plaat die Serge zelf grijs draaide als één van de eerste DJ’s in discotheken aan de kust. Ook Brigitte Bardot deed het G’BINO! voor. ‘Tu veux ou tu veux pas?’ is een leuke zomer productie van Larissa Ceulemans & John Verbeek (Little Black Unicorn Studio). Het team achter Def Dames Dope, AMBER, Esta Vida, Party Crasher, LENA NIRO, …

Je wilt het of je wilt het niet… G’BINO! brengt na Diksmuide zijn ‘Tu veux ou tu veux pas?’ summer vibes met de zwoele Sofia naar het strand. Bij strandbars van Knokke, Oostende, … over Monaco tot Saint-Tropez zijn ze nu al helemaal weg van deze zomersingle. Na een paar keer horen krijg je het echt niet meer uit je hoofd. (PADI)

G’BINO! – ‘Tu veux ou tu veux pas?’ beschikbaar vanaf nu op alle muziek platformen.

The post Serge Gobin uit Oostende brengt als G’BINO! de Franstalige song ‘Tu Veux Ou Tu Veux Pas?’ uit is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 200 kandidaten trekken zich terug na Franse verkiezingen om absolute meerderheid radicaal-rechts te verhinderen

Ruim 200 kandidaten bij de Franse parlementsverkiezingen trekken zich terug. Het gaat vooral om politici van het linkse blok Front Populaire en het Ensemble van president Macron. Ze hopen zo het radicaal-rechtse Rassemblement Nationale van Marine Le Pen en Jordan Bardella te blokkeren. Daarmee moet het grote schrikbeeld voorkomen worden: een absolute meerderheid voor radicaal-rechts in het parlement en een

Lees meer »

Christiaan heeft al ruim een maand geen internet of tv omdat facturen Proximus bij naamgenoot belanden: “Een oplossing? Misschien volgend jaar, zeiden ze”

Christiaan Rosiers (67) uit Willebroek heeft al meer dan een maand geen internet en tv, omdat hij volgens Proximus zijn facturen niet betaalt. Dat komt omdat de telecomoperator de facturen sinds eind mei opstuurt naar zijn naamgenoot Christiaan Rosiers (69) uit Itegem. Ook na een twintigtal smeekbedes kon of wil Proximus het probleem niet oplossen.

Lees meer »

Oppositie vol ongeloof nadat Wilders eigen premier “slappe hap” noemt: “Schoof werd eerst vernederd en dan gevierendeeld”

In de Nederlandse Tweede Kamer heeft PVV-leider Geert Wilders de kersverse premier Dick Schoof aangevallen op de tweede dag van het regeringsdebat over het nieuwe kabinet. Volgens Wilders neemt Schoof niet genoeg afstand nemen van aantijgingen uit de oppositie die ministers racistisch noemen. Hij noemde het optreden van de premier “slappe hap”, wat hem niet in dank werd afgenomen door

Lees meer »

“Alle camera’s moeten afgedekt worden”: naaktscène van Kit Harington in toneelstuk zorgt voor strenge regels

De regels voor de bezoekers van ‘Slave Play’ in de Londense West End zijn onverbiddellijk. Het is ten strikste verboden om je smartphone boven te halen tijdens het toneelstuk waarin ‘Game of Thrones’-acteur Kit Harington (37) een lange naaktscène heeft. “Ze plakken camera’s van gsm’s af en dreigen met juridische stappen als je toch filmt.”

Lees meer »

“Sommigen zeggen niets, anderen zijn boos”: huilende ploegmaats eren verongelukte André Drege (25), slotrit in Oostenrijk geneutraliseerd

Emotionele momenten in de Ronde van Oostenrijk. Ter nagedachtenis van André Drege (25) – de Noorse renner die gisteren viel in de afdaling van de Großglockner en overleed – wordt de slotrit vandaag geneutraliseerd en vond er bij aanvang een minuut stilte plaats. De renners en stafleden van Dreges ploeg Team Coop-Repsol konden hun tranen op het podium niet bedwingen.

Lees meer »