Record-orkaan Beryl ploegt door de Caraïben, vroeger en heviger dan normaal door warm oceaanwater 

De eerste tropische storm van het orkaanseizoen, orkaan Beryl, verbreekt nu al alle records. Nooit eerder werd er zo’n hevige orkaan gemeten zo vroeg op het jaar. De Caraïbische eilanden waar Beryl gisteren aan land kwam, likken hun wonden. En Haïti, de Dominicaanse Republiek en Jamaica zetten zich alvast schrap. De orkaan kon zo snel zo krachtig worden door het recordwarme oceaanwater. 

Meer krantenkoppen in België

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »

Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan”

De 16-jarige Ward Desimpelaere is weer aan het koersen. Bij een val in de Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo (5/5) brak de Aarselenaar zijn elleboog. Zondag trekt de pion van Gaverzicht-BE Okay-Van Mossel naar de UCI-koers Menen-Kemmel-Menen.
The post Junior Ward Desimpelaere terug na elleboogbreuk: “Geen schrik opgedaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nestlé aangeklaagd wegens E. coli in Franse pizzafabriek

Nestlé is in Frankrijk in staat van beschuldiging gesteld in verband met een uitbraak van E. coli in een fabriek voor diepvriespizza’s. Dat maakte de Zwitserse voedingsreus vrijdag bekend. Wat de aanklachten tegen Nestlé Frankrijk en het filiaal dat de fabriek exploiteerde precies zijn, maakte het bedrijf niet bekend.

Lees meer »

En toen veranderde het sixpack in buikvet. Zij getuigen over hun ‘zwemband’: “O, je krijgt een baby?”

Geen gezondheidskwaal hardnekkiger dan buikvet. Geen lichaamsonderdeel ook dat hardnekkiger wordt weggemoffeld onder de juiste plooi, want iederéén heeft het. Maar wanneer moffelen niet meer werkt en diëten ook weinig soelaas biedt, wordt buikvet – noem het liefkozend ‘een penske’ of afkeurend ‘mijn zwemband’ – een strijd die mensen in stilte voeren. Behalve Karen (45) en Naldo (36): zij spreken

Lees meer »