Deze zomer kan je als passagier mee met elektrisch vliegtuig voor vluchten tussen Maastricht, Aken en Luik: Limburgse ASL group participeert

Een werknemer van Maastricht Aachen Airport is gisteren als eerste passagier mee gevlogen met Elektrifly. Dat organiseert deze zomer korte internationale vluchten met een elektrisch vliegtuig. De Hasselts ASL group participeert in dat project. De vluchten gaan tussen Maastricht, Aken en Luik. 

Meer krantenkoppen in België

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie”

Bruno Vandorpe, Kevin Waelkens en Stephen Glabeke uit Zwevegem starten op zaterdag 13 juli aan de zevendaagse Budapestrally. Met hun opgesmukte Audi moeten deze drie vrienden op deze roadtrip ook zoveel mogelijk opvallen, wat hen wel aardig zal lukken.
The post Drie Zwevegemse vrienden nemen deel aan zevendaagse Budapestrally: “Auto’s zijn onze passie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruim 240.000 mensen geëvacueerd wegens stortregens in China

In het oosten van China zijn meer dan 240.000 mensen geëvacueerd omwille van hevige stortregens die momenteel grote delen van het land teisteren. Dat meldt het persagentschap Nieuw China. Het waterpeil van de Yangtze, met 6.380 kilometer de langste rivier van China, overschreed op verschillende plekken in onder meer de provincie Anhui de alarmdrempels en ook het peil van twintig

Lees meer »

Is het aandeel Tesla te duur?

17:07 De Amerikaanse autobouwer zag deze week 100 miljard dollar beurswaarde bijkomen na mooie verkoopcijfers. Maar is het aandeel met een verwachte koers-winstverhouding van 95 niet te duur?

Lees meer »