Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge

Langs de Bevrijdingslaan, tussen de Bloedput en de Buffelbrug, is een nieuwe hondenloopweide van ruim 1.800 m² groot gerealiseerd. “Hiermee telt Brugge al negen hondenloopweides”, aldus schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem.

De nieuwe hondenloopweide komt tegemoet aan de grote vraag die hiervoor bestaat in de Brugse binnenstad en Christus-Koning. De hondenloopweide is ook toegankelijk voor mensen met een rolstoel of buggy.

Het terrein is eigendom van het Agentschap Wegen en Verkeer. Na onderhandeling kon Stad Brugge een overeenkomst sluiten voor het kosteloos gebruik van dit terrein. “Het werk is zeker niet af. Het blijft mijn ambitie om één loopweide in elke deelgemeente te realiseren”, vult schepen van Dierenwelzijn Mathijs Goderis aan. (CGRA)

The post Nieuwe hondenloopweide langs de Bevrijdingslaan in Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op

Op 8 en 9 juni organiseerde Fred Verhaeghe de vijfde editie van de Hello Fred boekettenactie in Waregem. Met de opbrengst ervan wil hij onderzoek naar neurologische ziekten helpen financieren.
The post Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »

KEI in Oostduinkerke biedt nu ook sportrevalidatie aan

In een tijd waarin sport en gezondheid meer dan ooit centraal staan, biedt het KEI (Koningin Elisabeth Instituut) in Oostduinkerke naast de reguliere ambulante revalidatie nu ook specifieke sportrevalidatie aan.
The post KEI in Oostduinkerke biedt nu ook sportrevalidatie aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Kim Kardashian maakt plots achterwaartse salto op dansvloer

Kim Kardashian (43) was een van de aanwezigen op het 40e verjaardagsfeest van haar zus Khloé Kardashian. Ze stal de show op de dansvloer en trok alle aandacht naar zich toe toen ze salto’s begon te maken. Met behulp van Cade Hudson – manager en goede vriend van zangeres Britney Spears – deed ze dit naar eigen zeggen “verschillende keren

Lees meer »

Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat met toeters en bellen”

80 jaar Watermolenfeesten, verkiezing 60ste Tineke van de Watermolen: dat wordt knallen. Onder de vleugels van de kersverse voorzitter Pascal Verhamme laat het feestcomité een nieuwe wind waaien door Heule-Watermolen. “Het wordt anders. We willen alle Watermolenaren meer betrekken in het feestgebeuren en dat doen we met een aantrekkelijk programma.”
The post Twee jubilea tijdens Watermolenfeesten in Heule: “Feeststraat

Lees meer »