Dames Kortrijk Spurs versterken zich met Sloveense Spela Brecelj

De dames van Kortrijk Spurs hebben zich versterkt met Spela Brecelj.

De 19-jarige Sloveense center meet 1.85m en kwam de voorbije jaren uit voor Vipava en Maribor. Bij die laatste club speelde ze vorig seizoen 23 wedstrijden, waarin ze gemiddeld 29 minuten op het veld stond en goed was voor 15,6 punten en 8 rebounds. Ze speelde ook zes matchen in de internationale Alpe Adria Cup. Spela is Sloveens jeugdinternational voor haar land en nam deel aan de EK’s bij de U16, U18 en U20.

Eerder versterkte House of Talents zich met Emma Vindevogel (Phantoms) en Asha Ndabukiye (Lummen). Het team wordt ook dit seizoen gecoacht door het duo Bruce Minne – Olivier Vandenberghe.

The post Dames Kortrijk Spurs versterken zich met Sloveense Spela Brecelj is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tweede editie van Kruiseke Kerremesse wordt driedaagse: “Met Gilberke en Marcellineke”

Na de succesvolle eerste editie van Kruiseke Kerremesse vorig jaar bieden de organisatoren dit keer een driedaags evenement aan. De bestuursploeg is ondertussen uitgebreid. Voor de kinderkoers waren er op de vorige editie meer dan honderd deelnemers en het evenement wordt dit jaar herhaald. Het feestplein bevindt zich naast het voetbalterrein van Sparta Kruiseke.
The post Tweede editie van

Lees meer »

Philipsen (2de) en De Lie (4de) kijken vol bewondering naar recordzege Cavendish: “Bijna 40! Maar Mark rijdt rond alsof het zijn eerste Tour is”

Bevoorrechte Belgische getuigen van Mark Cavendish’s recordzege in Saint-Vulbas: Jasper Philipsen (tweede) en Arnaud De Lie (vierde). Zij beleefden de historische sprint vanop de eerste rij. En kwamen diep onder de indruk. “Ongelooflijk dat hij dit nog voor mekaar krijgt. Dit gaan er hem niet veel meer nadoen.”

Lees meer »

Vader en zoon James gaan officieel samenspelen: LeBron tekent tweejarig contract bij LA Lakers ter waarde van bijna 100 miljoen euro

De NBA-ster LeBron James (39) heeft een nieuw contract getekend bij de LA Lakers voor twee jaar en een bedrag van 104 miljoen dollar (ongeveer 96,45 miljoen euro). Dat betekent dat hij vanaf oktober samen met zijn zoon Bronny James (19) op het parket zal staan. Ze worden in principe het eerste vader-zoon duo zijn in de geschiedenis van het

Lees meer »