LIVE RODE DUIVELS. Belgen keren terug uit Duitsland: onder anderen Doku en Onana gespot op luchthaven van Zaventem

Einde verhaal voor de Rode Duivels op dit EK. Een zure nederlaag tegen Frankrijk als eindstation. En dus blazen ze vandaag de aftocht uit Duitsland. Tijd voor vakantie, tijd voor bezinning. Enkele Duivels werden deze voormiddag alvast gespot op de luchthaven van Zaventem. 

Meer krantenkoppen in België

Bewonder gerestaureerde auto’s uit WOII in Anzegem: “Er zijn ook originele veldkeukens van toen, radioposten en zendapparatuur”

Camp Lucky Strike kiest voor de derde maal thuishaven Anzegem als uitvalsbasis voor een evenement rond Wereldoorlog II. “De tot de verbeelding sprekende kasseistrook De Varent in Kaster is ondertussen onze vaste stek”, vertelt Kim Detremmerie (34) die dit initiatief een paar jaar geleden samen met haar vader startte. “Beleef en herdenk in Camp Lucky Strike Wereldoorlog II met een

Lees meer »

Rode Kruis-Vlaanderen ziet aantal bloed- en plasmadonaties stijgen

Rode Kruis-Vlaanderen zag in de eerste helft van dit jaar meer mensen langskomen voor een bloed- of plasmadonaties. Er werden ruim 75.000 plasmadonaties gedaan en 118.000 bloeddonaties. Dankzij intense campagnes werden 13 procent meer plasmadonaties gedaan en de organisatie hoopt dat die stijgende trend ook in de tweede jaarhelft blijft.

Lees meer »

Opgepast voor fraude door ‘kaartophalers’: parket van Antwerpen verwacht piek tijdens zomervakantie

Bankenfederatie Febelfin en het parket van Antwerpen waarschuwen donderdag voor fraude door zogenaamde kaartophalers. Daarbij doen criminelen zich voor als bankmedewerkers en proberen ze thuis langs te komen om de bankkaart en pincode van slachtoffers in handen te krijgen. Het parket van Antwerpen ziet momenteel al een stijging van het aantal feiten en verwacht een piek tijdens de zomervakantie.

Lees meer »

Dirk ‘Michel Drets’ Van Dijck uit ‘Het eiland’ woonde acht jaar in het Amazonewoud: “Er waren momenten dat we écht honger hadden”

Eigenlijk zou hij niet meespelen, maar toeval bezorgde Dirk Van Dijck (72) de bekendste rol van zijn leven. Op de set van ‘Het eiland’ was het niet altijd prettig, maar Van Dijck was wel wat anders gewend. Voor hij onsterfelijk werd als ambitieuze hielenlikker Michel Drets leefde de eigenzinnige acteur acht jaar in de meest primitieve omstandigheden in het Amazonewoud.

Lees meer »

Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op

Op 8 en 9 juni organiseerde Fred Verhaeghe de vijfde editie van de Hello Fred boekettenactie in Waregem. Met de opbrengst ervan wil hij onderzoek naar neurologische ziekten helpen financieren.
The post Hello Fred bloemenactie in Waregem levert 19.527 euro op appeared first on KW.be.

Lees meer »

90-jarige vrouw gewond nadat ze door rukwind met bestelwagen op boom botst

De felle rukwinden van zaterdag zorgden in Avekapelle bij Veurne voor een slachtoffer. Een 90-jarige vrouw verloor door de rukwinden de controle over het stuur van haar bestelwagen en botste tegen een boom. Daarna belandde ze in de gracht. Ze werd gewond naar het ziekenhuis gebracht.
The post 90-jarige vrouw gewond nadat ze door rukwind met bestelwagen op boom

Lees meer »

Zoek het verborgen leven van Pinkies in Vloethemveld

De gemeentebesturen van Jabbeke en Zedelgem lanceren deze zomer een nieuwe gezinszoektocht in het Vloethemveld. “Tijdens deze twee uur durende zoektocht gaan we op zoek naar de verborgen levens van de Pinkies. Deze minimensjes zijn niet groter dan een pink en leven in het bos”, nodigt projectcoördinator Eva Vanhuyse uit.
The post Zoek het verborgen leven van Pinkies in

Lees meer »