OPROEP. Vertrek jij liftend op vakantie?

Het kost niets, het is sociaal, avontuurlijk en toch is liften helemaal uit de mode geraakt. Voor een fijn vakantie-artikel zijn we op zoek naar mensen die wel nog de duim opsteken en met onbekenden meerijden om op hun vakantiebestemming te geraken. Vertrek jij de komende dagen naar je droombestemming en wil je vertellen hoe het precies gaat aanpakken, welke voorbereidingen je treft, wat de do’s en don’ts zijn voor een lifter, stuur dan een mail naar [email protected]. Vergeet ook niet je telefoonnummer te vermelden. 

Meer krantenkoppen in België

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duitse politie zwijgt over doodsoorzaak teruggevonden Arian (6): “Het kan zijn dat we nooit zullen weten hoe en wanneer hij stierf”

Een week nadat het levenloze lichaam van de vermiste 6-jarige Arian teruggevonden werd in het noorden van Duitsland, is er nog altijd geen duidelijkheid over wat de Duitse jongen precies is overkomen. De politie verklaarde dat hij niet door een misdrijf om het leven kwam, maar zwijgt over wat er dan wél met hem gebeurde. “Om zijn familie te beschermen”,

Lees meer »

Minderjarige levensgevaarlijk gewond na joyride op parking van Makro

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud hebben zondagmiddag een ongeval veroorzaakt op de parking van de voormalige Makro in Deurne aan de Krijgsbaan. Daarbij is één van hen levensgevaarlijk gewond geraakt. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Mogelijk was het drietal aan het joyriden op de parking.

Lees meer »

Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt

Op zaterdag 13 juli organiseren Ferm Watou en Landelijke Gilde Watou opnieuw hun kampvuuravond. De Faute Bendt en studio Fashion zullen voor ambiance zorgen.
The post Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt appeared first on KW.be.

Lees meer »