Lezers over uitschakeling Rode Duivels op EK voetbal: ‘Iemand als Hein Vanhaezebrouck had dit beter aangepakt’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Dertigtal oproepen bij Brandweer Westhoek voor stormschade: “Vooral afgewaaide takken en boompjes, zonder grote schade”

De verschillende posten van Brandweer Westhoek hadden zaterdag soms de handen vol met oproepen voor stormschade. Rond 18 uur werd afgeklokt op 25 oproepen. Maar ook nadien kwamen nog enkele oproepen binnen. “Het ging vooral om afgewaaide takken en boompjes, zonder grote schade”, zegt woordvoerder Kristof Louagie. In Poperinge en Geluwe raakte een weg even versperd.
The post Dertigtal

Lees meer »

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

Glenn vervangt hertenboer Michiel in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben niet van plan om als oude papa aan de schoolpoort te staan”

Het leven is meer dan werken alleen. Dat beseft Glenn Driesen (32) meer dan ooit sinds hij op jonge leeftijd wees werd. De veeboer uit Weelde zoekt in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ – hij vervangt hertenboer Michiel, die zich teruggetrokken heeft – dan ook een vrouw die ambitieus en actief is, maar ook kan genieten van het

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse Staden

Ter gelegenheid van het verbroederingsweekend tussen het Duitse en het Vlaamse Staden, dat van 27 tot 29 juli plaatsvindt, fietst Marc Van Ysacker van Staden in België naar Staden in Duitsland en terug. Marc is evenwel nog op zoek naar een fietscompagnon.
The post “Nog op zoek naar een fietscompagnon”: Marc Van Ysacker fietst tijdens verbroederingsweekend naar het Duitse

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Met het kwakkelweer zijn er veel mensen die nog snel op zoek gaan naar de zon. Maar het aanbod is beperkt.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie”

Om een relatiebreuk te verwerken en te bevestigen dat ze graag zichzelf ziet, besloot Katrien Van Opstal met zichzelf te trouwen. Vorige week vond in haar woonplaats Nazareth het burgerlijk huwelijk plaats, zondag geeft Katrien voor vrienden en familie haar trouwfeest
The post Izegemse zangeres Katrien Van Opstal trouwde met…. zichzelf: “Zondag feest met vrienden en familie” appeared first

Lees meer »