Kevin De Bruyne loopt geïrriteerd weg na vraag journalist

 

De Rode Duivels werden maandag uitgeschakeld in de achtste finales van het EK voetbal. Frankrijk bleek met 1-0 te sterk. Kapitein Kevin De Bruyne mocht het nadien komen uitleggen, onder andere aan de buitenlandse pers.

 

Meer krantenkoppen in België

Vondels vzw opent nieuw huis in Ieperse Witte Huizenwijk

In de Siegenlaan 3 in Ieper opende de vzw Vondels een nieuw huis voor meerderjarige mensen met een beperking of een vermoeden van beperking op vlak van wonen, werken en vrije tijd. Het gebouw valt op door zijn kleinschaligheid en het maakt deel uit van de Witte Huizenwijk. Vooral dat laatste is een belangrijke troef voor de bewoners.
The

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’

Het lokaal bestuur De Panne gaat samen met het woonzorgcentrum Sint-Bernardus, het Expertisecentrum Dementie en de Alzheimer Liga in zee om met het nieuwe project ‘Dementievriendelijk De Panne’ inwoners met dementie te ondersteunen.
The post De Panne zet samen met enkele partners de schouder onder nieuw project ‘Dementievriendelijk De Panne’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. “Dit is onmenselijk”: youtuber IShowSpeed aangevallen in Noorwegen, fans trekken zijn haar uit en gooien met urine

De 19-jarige youtuber IShowSpeed, wiens echte naam Darren Watkins Jr. is, is woensdag in Oslo aangevallen op straat. Een grote menigte stond hem buiten een souvenirwinkel op te wachten. Toen hij naar de auto probeerde te lopen, werd er plotseling aan zijn haar getrokken en sprong een fan bovenop hem. Daarnaast kreeg hij ook urine over zich heen. Watkins noemt

Lees meer »

Staat ziet inkomsten van niet-opgeëiste erfenissen met de helft dalen, en daar zit Axel Daeseleire voor iets tussen

De overheid heeft vorig jaar ‘maar’ 8,9 miljoen euro geërfd van overledenen van wie geen wettelijke erfgenamen werden gevonden of omdat die de nalatenschap hadden verworpen. Dat is ongeveer de helft minder dan het jaar voordien. Notaris Bart Van Opstal ziet meerdere redenen voor die terugval. Het tv-programma ‘Erfgenaam gezocht’ met Axel Daeseleire speelt onrechtstreeks ook een rol.

Lees meer »