LIVE OOSTENRIJK-TURKIJE (21u). Krijgt verrassende Oostenrijkse groepswinst een vervolg tegen de Turken?

Oostenrijk imponeerde op dit EK voetbal door groepswinnaar te worden in een poule met Frankrijk en Nederland. De Turken stootten als tweede door in hun groep en zorgden al voor heel wat spektakel met enkele prachtige doelpunten en een hoop gele kaarten. Levert deze laatste achtste finale ook een aangenaam kijkstuk op? 

Meer krantenkoppen in België

Hotel La Réserve in Knokke-Heist krijgt label ‘vijf sterren superior’

Een jaar na de opening, heeft het bekende hotel ‘La Réserve’ het label ‘5 sterren superior’ gekregen. Dat is de hoogst mogelijke score die een hotel in ons land kan krijgen. Het hotel werd enkele jaren geleden gekocht door ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys die het volledig gerenoveerd en opgewaardeerd hebben. Hun ambitie is om met ‘La Réserve’ deel

Lees meer »

Belgisch onderzoek naar gebruik van paddo’s om alcoholverslaving te bekampen

In het Brusselse Brugmann-ziekenhuis loopt momenteel de eerste klinische studie in België naar het gebruik van psilocybine, het werkzame bestanddeel in hallucinogene paddenstoelen, bij de behandeling van alcoholverslaafden. In totaal zullen zo’n 62 personen de komende twee jaar, in lage of hoge doses, met deze stof behandeld worden. Dat is dinsdag gebleken bij de voorstelling van de studie door de

Lees meer »

Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

De 65ste Tieltse Europafeesten staan voor de deur, maar kort na de Feesten staat alweer een niet te missen act op de Tieltse kalender. Op 11 juli wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap namelijk gevierd met een gratis percussieshow van het drummerscollectief Kortrijk Drumt.
The post Kortrijk Drumt zorgt op 11 juli voor spektakel op de Tieltse Markt

Lees meer »

Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14”

Enkele weken na een nieuwe landstitel – de dertiende op rij, meteen de 25ste op het palmares van BCO – bereidt ‘s lands meest gelauwerde basketclub ooit zich al voor op een nieuw topseizoen in Oostende.
The post Filou Oostende bereidt zich voor op nieuwe seizoen: “Met creativiteit en continuïteit strijden voor Fantastic 14” appeared first on KW.be.

Lees meer »