“Geen enkel land heeft dit”: Base camp van Team Belgium officieel geopend voor Spelen van Parijs

Geen peperdure stages in het verre buitenland ditmaal, voor de Spelen van Parijs bereidt Team Belgium zich grotendeels in eigen land voor. Hun base camps, die vandaag officieel geopend werden, biedt de atleten dan ook het beste van het beste. Vraag maar aan gymnaste Nina Derwael die in Gent de puntjes op de i aan het zetten is: “Geen enkel land heeft dit.” 

Meer krantenkoppen in België

Exit Rode Duivels betekent meteen einde voor heel wat EK-fandorpen

De uitschakeling van de Rode Duivels op het EK komt hard aan. Niet enkel bij de Duivels zelf en hun fans, maar ook bij de organisatoren van EK-dorpen in Vlaanderen. Een groot deel daarvan is ondertussen zelfs al opgedoekt. Het zadelt heel wat organisatoren met een financiële kater op. “Natuurlijk hadden we graag wat meer wedstrijden kunnen tonen. Onze boekhouding

Lees meer »

Diksmuide is een heel bijzondere boom rijker: de Tutjesboom

Diksmuide is sinds kort een heel bijzondere boom rijker: de Tutjesboom. Op het grasveld bij de bibliotheek en kunstenacademie Kadens kunnen kinderen symbolisch afscheid nemen van hun tutje en die in de boom hangen.
The post Diksmuide is een heel bijzondere boom rijker: de Tutjesboom appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “Het mooiste vandaag zou zijn als Evenepoel het afmaakt in Bologna”

Na lang aftellen is de Tour gisteren begonnen met een loodzware etappe richting Rimini. Ook vandaag krijgt het peloton op Italiaanse bodem een bijzonder pittige rit voorgeschoteld, met twee keer de beklimming van de San Luca. Krijgen we een eerste keer vuurwerk tussen de klassementsmannen? Wielerpodcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’ blikt vooruit.

Lees meer »

’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen

Voortaan kan je in de inkomhal van het stadsmuseum ‘t Schippershof een interactieve wand raadplegen, boordevol toeristische informatie over de grensstad. Het toeristische informatiepunt werd gesubsidieerd door de provincie en moet bezoekers toelaten om op een moderne manier aan toeristische informatie te geraken.
The post ’t Schippershof huisvest toeristisch informatiepunt in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg

Cercle Brugge en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg hebben een overeenkomst bereikt voor de tijdelijke overgang van Lawrence Agyekum. De 20-jarige middenvelder wordt er tot eind dit seizoen geleend, met een aankoopoptie.
The post Cercle Brugge leent Lawrence Agyekum van Salzburg appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechter acht de Brugse Vismarkt niet geschikt voor evenementen

De rechtbank van eerste aanleg heeft de klacht van zeven bewoners van de Vismarkt in Brugge afgewezen tegen Brugge Plus en vishandelaar Rik Ameloot. Het vonnis is opmerkelijk: de rechter vindt de Vismarkt als plein niet geschikt voor dergelijke evenementen. Maar hij acht de exploitanten van ‘Zomeren op de Vismarkt’ en het dansen van Brugge Plus niet verantwoordelijk voor het

Lees meer »