LIVE FRANKRIJK-RODE DUIVELS. “Dit heeft Tedesco nog nóóit gedaan. Hij past zich aan”: Degryse en Mulder bespreken Lukaku en Openda samen aan aftrap

Matchday voor de Rode Duivels! Zo dadelijk wacht de clash met Frankrijk, één van de topfavorieten om het EK te winnen. En Tedesco verrast, want Lukaku en Openda staan samen aan de aftrap. Kijk hieronder in ‘Deviltime’ naar de mening van Mulder en Degryse over de keuzes van de bondscoach. 

Meer krantenkoppen in België

BEKIJK: Herdenking van dodelijke crash Britse WO II-bommenwerper in Kattevennen: “Belangrijk om hun opoffering nooit te vergeten”

De stad Genk heeft in de Kattevennen een herdenkingsmonument ingehuldigd voor de 3 Britse bemanningsleden van een vliegtuig dat crashte in de Kattevennen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 12 mei 1940 stortte de Britse bommenwerper van het type Bristol Blenheim neer in het bos. Het enige nog vliegende exemplaar vloog vandaag voor de gelegenheid over het vliegveld van Zwartberg. Het

Lees meer »

Ex-Red Flame geeft eerste interview na bekendmaking anorexia: “Ik vlucht van het idee dat ik kan overlijden”

“Een tegenspeler zei dat ik er ziek uitzag. Mijn kleren zakten af. Vanaf dan werd het enkel erger.” Heel Vlaanderen leeft mee met voormalige Red Flame Tine Schryvers (31) die vanochtend heeft bekendgemaakt dat ze al acht jaar met een eetstoornis worstelt. Nu geeft ze voor het eerst een openhartig interview waarin ze dieper ingaat op haar ziekte, én de

Lees meer »

De macabere reden dat de nieuwe Britse premier een brief schrijft aan vier duikbootkapiteins als één van zijn eerste taken

In zijn eerste toespraak als premier beloofde Labour-leider Keir Starmer verandering. Hij wil het vertrouwen in de politiek herstellen en zijn land heropbouwen. Na zijn verhuis naar Downing Street 10, wordt net als bij andere nieuwe Britse premiers van hem verwacht om instructies te bezorgen aan de kapiteins van de vier Britse onderzeeërs met kernwapens.

Lees meer »

Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop”

Davy en Annick Lauryssen hebben een tweede fietsenwinkel geopend in Sint-Andries. Ondertussen baten ze al twaalf jaar een succesvolle winkel uit in Varsenare. Er is ook een nieuwe webshop en samen zetten ze meer en meer in op fietsleasing.
The post Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Video toont hoe Trump uithaalt naar Biden bij partijtje golf en zegt dat hij uit race zal stappen: “Wat een oude, kapotte hoop rotzooi”

Er zijn beelden opgedoken die laten zien hoe Republikeins presidentskandidaat Donald Trump tijdens een partijtje golf met zijn zoon Barron stevig uithaalt naar president Joe Biden. Trump noemt Biden een “oude, kapotte hoop rotzooi” en zegt dat hij uit de race zal stappen. “Dat betekent dat we Kamala (Harris, de vicepresident, red.) krijgen”, zegt hij.

Lees meer »

Federaal parket wil niemand vervolgen na Operatie Kelk: “Opnieuw grote klap voor slachtoffers”

Als het van het federaal parket afhangt, zal geen enkel kopstuk van de kerk zich voor de rechtbank moeten verantwoorden na Operatie Kelk, het onderzoek naar seksueel misbruik in de kerk. Volgens de eindvordering van het parket zijn de meeste zaken intussen verjaard. Bovendien zijn verschillende verdachten intussen overleden, of ze werden al eens berecht en kunnen dus niet opnieuw

Lees meer »

Pleegzorg Vlaanderen zoekt gezinnen voor crisispleegzorg

Pleegzorg Vlaanderen is op zoek naar pleeggezinnen, in het bijzonder voor crisispleegzorg. Daar is de nood immers het hoogst en zonder voldoende plaatsen komen de kinderen terecht op minder aangewezen plaatsen. Om de oproep kracht bij te zetten, voert de organisatie volgende week actie.

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen en investeert 320.000 euro in samenwerkingsplatform

Het project EMERGE werd goedgekeurd binnen Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het is het eerste project van culturele spelers sinds 2015 dat wordt erkend binnen deze Europese subsidielijn. BUDA is één van de 3 Vlaamse kunstorganisaties die daardoor middelen binnenhaalt om in totaal 12 onafhankelijke theater- of dansgezelschappen uit deze euregio te begeleiden en ondersteunen.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese

Lees meer »

Nederlandse ster Ria Valk heeft opnieuw het geluk en de liefde gevonden: “Ik heb een echte toyboy te pakken”

Begin dit jaar werd Ria Valk (83) geëerd met een koninklijke onderscheiding voor 65 jaar carrière. De zangers van ‘Worstjes op mijn borstjes’ en de zus van Mien Dobbelsteen in ‘‘Zeg ’ns Aaa’ is heel blij met die herkenning, vertelt ze in ‘Primo’. Na enkele moeizame jaren lijkt het haar weer voor de wind te gaan. “Na huid- en borstkanker

Lees meer »

Klas 3A van vrije basisschool Don Bosco in Bredene wint kunstwedstrijd

Dit voorjaar organiseerde het gemeentebestuur een kunstwedstrijd voor Bredense scholieren. Bezoekers aan de tentoonstelling van de werken in het MEC Staf Versluys konden stemmen op hun favoriete werk. Deze week werden de winnaars bekendgemaakt. Hoofdwinnaar is het werk ‘Groeien en Bloeien’ van de 3A-klas uit de vrije basisschool Don Bosco.
The post Klas 3A van vrije basisschool Don Bosco

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes bij Zeb of Torfs. “Daardoor al kortingen tot -70 procent”

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »