Natasha (40) opent de deuren van trimsalon Lyly-Lou in Ichtegem: “Ik hou enorm veel van dieren”

Sinds vandaag, maandag 1 juli, kan je met je trouwe viervoeter terecht bij trimsalon Lyly-Lou voor een was- en/of knipbeurt. Natasha Bundervoet (40) opende haar nieuwe trimsalon op het Dr. Bruwierplein in Ichtegem.

Natasha woonde al in alle drie de deelgemeenten, en woont sinds september 2023 op het Dr. Bruwierplein. Ze is getrouwd met Andy Vandooren (37 en zelfstandig aannemer van schilderwerken) en mama van Catelynn (11) en Lyan (9). Ze volgde een kantooropleiding en ging na het behalen van haar diploma aan de slag bij de inmiddels gesloten bakkerij Gadeyne in de Zuidstraat. Daarna ging ze werken bij haar vader, die al meer dan 15 jaar de Carrefour Express aan het station in Brugge uitbaat.

Natasha: “Ik zocht een nieuwe uitdaging, en aangezien ik heel veel van dieren houd we hebben zelf drie chihuahua’s en twee paarden heb ik niet lang getwijfeld. Ik besloot in bijberoep een trimsalon te openen, wel enkel voor honden.”

Opleiding en stage

Natasha volgde een opleiding via afstandsonderwijs en liep nadien zes maanden stage. Daarna was het enkel nog wachten op de inrichting van het salon om van start te kunnen gaan.

“Ook over de naam van het salon moest ik niet lang nadenken”, zegt Natasha.” De dubbele ‘ly’ verwijst naar de namen van de kinderen, de ‘lou’ is een afkorting van de naam van een van onze drie chihuahua’s, Balou”, legt ze uit.

Natasha kiest er bewust voor om enkel met honden te werken. “Katten, cavia’s, konijnen … heel veel mensen laten hun huisdieren graag eens mooi verzorgen maar dat zijn toch allemaal specialisaties op zich. Ik richt me enkel op honden, en alle rassen zijn welkom”, klinkt het.

“Ik heb tot nu toe enkel publiciteit gemaakt via mijn eigen Facebookpagina en via het bussen van flyers, maar krijg al behoorlijk wat respons”, klinkt het enthousiast. “Ik werk enkel op afspraak, en voorlopig lukt het nog om te combineren met mijn gewone werk. Maar dat zullen we na een tijd moeten evalueren”, besluit ze.

Trimsalon Lyly-Lou, Dr. Bruwierplein 2, Ichtegem. Enkel open op afspraak via 0474/74.85.45.

The post Natasha (40) opent de deuren van trimsalon Lyly-Lou in Ichtegem: “Ik hou enorm veel van dieren” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN GAZA. Israëlisch leger: “Zeker 900 Hamasstrijders gedood in Rafah”

Lees hier al het nieuws terug van woensdag 3 juli over de oorlog tussen Israël en terreurbeweging Hamas. Zeker vier Palestijnen zijn om het leven gekomen door een Israëlische aanval op het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever, zo meldt het ministerie van gezondheidszorg van de Palestijnse Autoriteit. En het Israëlisch leger heeft naar eigen zeggen meer dan 900

Lees meer »

Remco Evenepoel imponeert in zware Galibier-rit, al was het ook even schrikken in afdaling: “Het was een beetje eng”

Prima dag voor Remco Evenepoel (24). Onze landgenoot ging in de vierde Tour-etappe op de Galibier lang vlot mee met de belangrijkste klassementsmannen en werd in de rit uiteindelijk knap tweede. Na de ongenaakbare Tadej Pogacar, maar vóór Jonas Vingegaard en Primoz Roglic. In de afdaling richting de finish was het wel een paar keer schrikken, gaf Evenepoel ook toe.

Lees meer »

Vorig jaar bijna 13.500 zwerfkatten gevangen in Vlaanderen

In 2023 zijn er in de Vlaamse steden en gemeenten bijna 13.428 zwerfkatten gevangen, zowat 8 procent minder dan een jaar eerder, toen nog meer dan 14.600 katten van de straat werden gehaald. Dat schrijft De Zondag op basis van cijfers van minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).

Lees meer »

Ongewoon boos en ontgoocheld na nieuwe sprintnederlaag én declassering: zit Jasper Philipsen in een vertrouwenscrisis?

Zo zagen we Jasper Philipsen (26) nog nooit. De Limburger klopte zijn frustratie van zich af en vloekte erop los: die tweede sprintnederlaag op rij kwam duidelijk heel hard aan. Zijn vriendin moest hem tot twee keer toe gaan kalmeren op de bus. Er lijkt meer aan de hand dan alleen sportieve ontgoocheling. Is de topsprinter in een vertrouwenscrisis beland?

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Internationaal Chinees witwasnetwerk ontmanteld in Europa

De Spaanse en Franse politie hebben een internationaal netwerk van Chinese staatsburgers opgerold. Dat was in staat om in Europa dagelijks zowat één miljoen euro wit te wassen. Vijf personen werden gearresteerd, onder wie het hoofd van het netwerk. Dat meldt Europol vrijdag.

Lees meer »

KIJK. Justin Timberlake maakt mopje over dronken rijden tijdens concert

Justin Timberlake maakte tijdens zijn concert in Boston een mopje over zijn arrestatie van vorige week. De zanger werd in de boeien geslagen nadat hij onder invloed van alcohol aan de kant werd gezet door een politieagent. Daarvoor moet Timberlake, die beweert slechts één Martini gedronken te hebben, zich eind juli verantwoorden in de rechtbank. Het gênante moment was voer

Lees meer »

Kruidvat-dieven krijgen tot meer dan 2 jaar cel: “Diefstallen in bijna elk land van Europa”

Een Roemeens koppel werd donderdag in de rechtbank van Ieper veroordeeld tot celstraffen tot 24 maand voor een reeks diefstallen in vestigingen van winkelketen Kruidvat en andere handelszaken in heel het land. “We zien zelfs diefstallen in bijna elk land van Europa.”
The post Kruidvat-dieven krijgen tot meer dan 2 jaar cel: “Diefstallen in bijna elk land van Europa”

Lees meer »

Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak met aardappelmes

Nadat ze slaag had gekregen met een afstandsbediening ging C.L. haar partner te lijf met een aardappelmes. De 46-jarige Brugse stak de man vier keer, onder meer in de buik. Dat levert haar nu drie jaar voorwaardelijke celstraf op. Het slachtoffer zelf kreeg een jaar voorwaardelijk voor jarenlang partnergeweld.
The post Alcoholverbod voor Brugse (46) die gewelddadige partner neerstak

Lees meer »

Moet je binnenkort betalen om overtollige stroom van zonnepanelen op het net te zetten? “De situatie is onhoudbaar”

Betaal je binnenkort in plaats van geld te ontvangen om overtollige stroom van je zonnepanelen op het elektriciteitsnet te zetten? Het lijkt de wereld op z’n kop, maar in Nederland rekenen bijna alle energieleveranciers ondertussen kosten aan voor wie opgewekte stroom op het elektriciteitsnet zet. Waarom doen ze dat? En zal dat ook bij ons gebeuren?

Lees meer »

Europa zal lastpak Orban wel overleven

Hongarije is het volgend half jaar voorzitter van de EU, en dat betekent dat euroscepticus Viktor Orban vol in de schijnwerpers staat. Hoewel de Hongaarse premier als een lastpak te boek staat, wordt niet verwacht dat hij veel problemen kan veroorzaken.

Lees meer »