Ga niet emotioneel winkelen, doe het alleen en pas je kleren bij daglicht: zo scoor je tijdens de solden

De solden, een nachtmerrie, zegt u? Welnee, het is een feest als je er goed voorbereid aan begint. Wij sprokkelden enkele tips. “Ga alleen, want anders verlies je te veel tijd met oeverloze discussies.”

 

Meer krantenkoppen in België

Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het Spiegelpark: “Hiermee onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”

Het schoonmaakbedrijf Entrio heeft zijn intrek genomen in de bedrijfssite Spiegelpark in de De Cassinastraat. Het schoonmaakbedrijf is goed voor een team van meer dan 140 poetsmedewerkers en heeft 30 jaar ervaring in de sector. “Met deze verhuis onderstrepen we onze duurzame groeiambitie”, stelt general manager Veerle De Marez.
The post Schoonmaakbedrijf Entrio verhuist naar gloednieuw kantoor in het

Lees meer »

CEO kledingketen C&A stapt op

10:37 Giny Boer is na ruim drie jaar niet langer de CEO van de Nederlandse kledingketen C&A. Ze vertrekt terwijl de modesector woelige tijden beleeft en ze haar e-commerceambities moest inslikken.

Lees meer »

Twee rijstroken versperd op A12 naar Brussel na ongeval

Op de A12-autosnelweg tussen Antwerpen en Brussel is er flink wat verkeershinder ter hoogte van Meise nadat een personenwagen is ingereden op een vrachtwagen. Dat meldt de federale politie. Het is nog niet duidelijk of er bij het ongeval gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in

Met veel enthousiasme slaan de Landelijke Gilde Wingene en Ferm Wingene binnenkort de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: een pop-up-zomerbar. Op 5, 6 en 7 juli is iedereen van harte welkom om met spijs en drank te genieten van dit gezellige initiatief.
The post Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in appeared first on

Lees meer »