Leke maakt zich op voor driedaagse kermis

Het belooft opnieuw een spetterende kermis te worden in Leke, met voor ieder wat wils.

Drie dagen na elkaar wordt er in Leke gefeest! De opening van de kermis is op vrijdag 5 juli om 19 uur met het kermiscafé, waar tal van volksspelen zullen kunnen geprobeerd worden, zoals pietjesbak, nagelkloppen, vogelpik en nog heel wat meer. Vanaf 20 uur is er een gratis optreden van Good Company.

De volgende dag vindt plaats onder het motto ‘We zetten de zomer zot in!’. De kleinsten kunnen zich vanaf 14 tot 15.30 uur amuseren met Cluwn Flip Flop, vanaf 13 uur kunnen ze proeven van gekke kapsels en kindergrime. Vanaf 19 uur kan men een hapje eten: steak à volonté voor de volwassenen (20 euro) en gehakballetjes voor de kinderen jonger dan 12 (12 euro), alles met frietjes en groenten. DJ Gert verzorgt vanaf 22 uur het kermisbal.

Zondag 7 juli start de Sunny Sunday kermisbar om 14 uur. Vanaf 15 uur start dan het Spel zonder Grenzen: een spel waar iedereen vanaf 10 jaar kan aan deelnemen in groepen van vier personen. Inschrijven voor Spel zonder Grenzen (gratis) is verplicht. Stoffel Dekeyser komt optreden vanaf 16 uur. Wie wil inschrijven voor de maaltijd en/of voor Spel zonder Grenzen kan dat via www.feestcomiteleke.be.

The post Leke maakt zich op voor driedaagse kermis is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Staande ovatie voor afscheidnemend schepen Hedwig Kerckhove in Wingene: “Dubbel gevoel, want de politieke ‘goesting’ is er nog”

Een van de headlines tijdens de jongste gemeenteraad was de kwartaalrapportering van het fusietraject tussen Wingene en Ruiselede, dat door technisch falen een presentatie werd in mineur. Maar het talrijk opgekomen publiek – voor de gelegenheid in CC De Wissel – zag een emotionele schepen Hedwig Kerckhove afscheid nemen. De charmante, ervaren politicus werd geëerd door meerderheid en oppositie en

Lees meer »

Vrouw (24) mag dag na fataal ongeval ziekenhuis verlaten maar sterft paar uur later thuis: autopsie moet meer duidelijkheid brengen

Een 24-jarige vrouw uit Turnhout is zondagnamiddag overleden in haar woning. De avond ervoor was ze nog betrokken bij een aanrijding in het Nederlandse Baarle-Nassau. Daarbij had een 41-jarige vrouw uit Minderhout het leven gelaten. Het gerecht laat een autopsie uitvoeren om de precieze doodsoorzaak van het slachtoffer te achterhalen.

Lees meer »

Staf en nieuwe voorzitter Club Roeselare klaar voor jubileum: “Ons niet aan avonturen wagen”

Club Roeselare hield zondag zijn spelersvoorstelling, maar er was veel meer nieuws op het Rodenbachstadion. Want er is ook een nieuwe voorzitter, een nieuwe technische staf, men viert straks het 25-jarig bestaan en toekomstgericht willen ze ook een nieuwe vip- en ontvangstruimte bouwen. Er zit dus nog veel muziek bij de ‘Club van ’t Stad’.
The post Staf en

Lees meer »

Slovaakse premier Fico tijdens eerste publieke verschijning sinds aanslag: “Had Orbán graag vergezeld naar Moskou”

De Slovaakse premier Robert Fico is voor het eerst weer in het openbaar verschenen, 2 maanden nadat hij is neergeschoten. Fico uitte zijn bewondering voor zijn Hongaarse collega Viktor Orbán, die een omstreden ontmoeting had met de Russische president Vladimir Poetin. De premier hield ook een vurig betoog voor conservatieve en tegen progressieve en liberale ideeën.

Lees meer »

Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning”

De gemeenteraad van Deerlijk zette unaniem het licht op groen voor het masterplan dat tot een herwaardering van het Gaverdomein moet leiden. “We willen het domein nog meer uitspelen als bruisende recreatieve belevingsplek”, verduidelijkt bevoegd schepen Bert Schelfhout.
The post Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning” appeared first on KW.be.

Lees meer »