Brussels Airlines heeft opnieuw Belgische voorzitter

De Belg Dieter Vranckx is benoemd tot voorzitter van Brussels Airlines. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij maandag meegedeeld.

 

Meer krantenkoppen in België

Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in functie van Triënnale Kortrijk

Naar aanleiding van de Triënnale Kortrijk, verscheen bij de Budabrug een nieuwe banner van 50 m². Dit keer niet uit de Billboard Series, maar een kunstwerk van Felix Gonzalez-Torres. Tijdens After Paradise kan je “Untitled” (Strange Bird) uit 1993 zien, geïnstalleerd op zes reclamebordlocaties op diverse locaties in Kortrijk.
The post Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in

Lees meer »

Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook buiten het onderwijs mijn steentje bijdragen”

Kristof Vermeire, kopman van Team Bredene, heeft onlangs een nieuwe verruimingskandidaat voor zijn lijst voorgesteld. Het gaat om Kathleen Vermang, onderwijzeres aan de Oostendse GO!-basisschool Vogelzang. “Ik vond het moment aangebroken om iets te doen voor mijn gemeente”, verklaart Kathleen haar debuut in de lokale politiek.
The post Kathleen Vermang is verruimingskandidaat op lijst Team Bredene: “Ik wil ook

Lees meer »

‘Vrienden van Hlohovec’ verwelkomen hun Slovaakse vrienden aan het station van Adinkerke

Na twee jaar was het een blij weerzien met de 33 Slovaakse vrienden die aan het station van Adinkerke werden opgewacht door de vereniging ‘Vrienden van Hlohovec’. Het uitwisselingsproject groeide uit de jaarlijkse herdenkingsplechtigheden die sinds 1970 worden gehouden voor de Tsjechische en Slovaakse soldaten die sneuvelden bij de bevrijding van onze streek.
The post ‘Vrienden van Hlohovec’ verwelkomen

Lees meer »

Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Westtoer, de provincie West-Vlaanderen en het stadsbestuur hebben de handen in elkaar geslagen voor het realiseren van een nieuwe wandelroute door de Torhoutse stadskern. Het traject van 3,6 km is aangeduid met 80 metalen klinknagels en gidst de wandelaars langs erfgoedsites, groene plekken en streetart.
The post Torhout krijgt nieuwe stadswandelroute: “Deze groene regio nodigt uit om te pauzeren”

Lees meer »

Win een familieticket voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne

25 jaar na de allereerste voorstelling is de Sprookjesmusical Sneeuwwitje van Studio 100 helemaal terug. De absolute sterrencast bestaat uit o.a. Ianthe Tavernier, Michiel De Meyer, Karen Damen, Ruth Beeckmans en Manu Van Acker. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke uitstap voor het hele gezin: vier kaarten voor de sprookjesmusical Sneeuwwitje, inclusief toegang tot Plopsaland De Panne.

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge (0-1), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u op dit moment hieronder live bekijken – Club leidt met 0-1.

Lees meer »