Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.

De campagne van de Stadslijst voor Kortrijk, een samensmelting van Team Burgemeester en CD&V, draait intussen op toerental. Vrijdag opende het Bar Futur – een café uitgebaat door de jongste kandidaten – en intussen verwelkomde het ook drummer Gino Kesteloot in de rangen. “De stad Kortrijk, en in het bijzonder Ruth Vandenberghe en Vincent Van Quickenborne, zijn heel belangrijk geweest voor mij en het succes van Kortrijk Drumt. Ik heb hier altijd alle kansen gekregen. En ik wil dat elke Kortrijkzaan, ongeacht zijn afkomst of beperkingen, hier alle kansen kan blijven krijgen”, aldus de politieke nieuweling. Kesteloot maakt met Kortrijk Drumt furore in binnen én buitenland en is dus voor heel wat Kortrijkzanen geen nobele onbekende.

De lijst van Stadslijst voor Kortrijk begint nu stilletjes aan in een definitieve plooi te vallen. De komende weken worden de laatste kandidaten aangekondigd, net als de belangrijkste inhoudelijke speerpunten.

The post Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar rekent op steun van fans: “We moeten samen eenheid vormen”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gouverneur: vijf doden bij Russische aanval in regio Donetsk – Hongarije zegt gesprek met Duitse buitenlandminister af

Hongarije heeft een voor maandag gepland gesprek tussen zijn minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, en diens Duitse collega Annalena Baerbock geannuleerd, meldt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken vrijdagavond. Het ministerie stelt dat “een serieus en eerlijk persoonlijk gesprek” tussen de twee ministers “erg belangrijk” zou zijn geweest in het licht van het bezoek van de Hongaarse premier Viktor

Lees meer »

Jongeren zwaargewond na joyride

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud, raakten zondagmiddag zwaargewond op de parking van de vroegere Makro in Deurne. De drie, twee broers en een vriendje,waren het afgesloten deel van de voormalige Makro-parking binnengedrongen. De parking wordt gebruikt door verschillende garagebedrijven om voertuigen te stallen. De jongeren gingen vervolgens op zoek naar een voertuig dat niet slotvast stond

Lees meer »

Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar”

Zondag 30 juni werd met start en finish aan De Leest een tweede herdenkingswandeling gehouden voor Atreyu Bral. De opbrengt gaat daarbij opnieuw naar het Kinderkankerfonds. “Ik vermoed dat we het bedrag van vorige keer zullen overtreffen.”
The post Tweede sneukelwandelroute voor Atreyu Bral (die tien jaar geleden overleed) een groot succes: “We zijn dankbaar” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Coldplay treft eindelijk een schikking met voormalige manager: band moet miljoenen betalen

Coldplay en hun voormalige manager, Dave Holmes, hebben eindelijk een schikking getroffen. Al in 2023 spande Holmes een rechtszaak aan tegen de muziekband en eiste hij tien miljoen dollar (9,2 miljoen euro) als schadevergoeding voor onbetaalde commissies. Holmes en de muziekband zijn intussen dus tot een overeenkomst gekomen en hij zal effectief miljoenen van Chris Martin en Co ontvangen.

Lees meer »