Amper 19 dagen na zijn release: ‘Inside Out 2’ heeft de kaap van 1 miljard dollar overschreden

‘Inside Out 2’, de nieuwe animatiefilm van Disney en Pixar, blijft maar scoren. Inmiddels raakte bekend dat de prent de kaap van 1 miljard dollar overschreden heeft. In Noord-Amerika alleen al bracht de film 469.3 miljoen dollar op. Internationaal komt daar nog eens 545.5 miljoen dollar bij. 

Meer krantenkoppen in België

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »

Steenrijke Tom en Bill Kaulitz kampen na Tokio Hotel met trauma’s: “Soms denk ik dat ik als baby uit een UFO viel”

Ze zijn terug van – in principe – nooit weggeweest, maar hier in Vlaanderen zijn ze lange tijd van de radar verdwenen. Bill en Tom Kaulitz (34), bekend van de emo-rockband Tokio Hotel, pakken uit met een eigen docu op Netflix. In ‘Kaulitz & Kaultiz’ zijn ze heel wat eerlijker dan destijds in de tienerblaadjes: “Ja, Bill valt op mannen,

Lees meer »

Tot 100 euro extra om wachtrijen in pretparken te vermijden: de FastPass

Sommige pretparken bieden bovenop de normale toegangsprijs, een ‘FastPass’ aan: zo kan je wachtrijen aan attracties vermijden. Je betaalt dan 5 tot wel 100 euro meer, afhankelijk van het aantal attracties waar je niet wil aanschuiven. In de nieuwe aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het consumentenprogramma ‘WinWin’, ergert Radio2- presentator Ann Reymen zich aan die praktijken.

Lees meer »

Stalking-slachtoffer Guillaume Devos (43) na getuigenis overstelpt met reacties: “Eén bericht zou zomaar wel eens van haar kunnen zijn”

Na zijn openhartige getuigenis over stalking werd acteur en zanger Guillaume Devos (43) overstelpt met positieve reacties van mensen die hem een hart onder de riem wilden steken. Sommigen herkenden zich in zijn relaas en putten er steun en troost uit. “Bij één gebruiker stond alleen maar ‘Het spijt me voor jou’. Alleen dat.”

Lees meer »

EXCLUSIEF. Fabio Jakobsen toont de littekens die het verhaal van zijn carrière vertellen: “Ik ben wel een taaie, denk ik”

“Wielrennen is geen sport voor kleinzerige mensen”, zegt Fabio Jakobsen (27). Zijn lijf is het bewijs. In Polen raakte hij tien tanden en een deel van zijn neus kwijt – hij werd voor dood opgeraapt van de straat. Op zijn knieën en armen hebben valpartijen “spoor over spoor” nagelaten. En toch gaat hij in deze Tour de France weer op

Lees meer »

Cindy (45) en Dave (48) nemen bakkerij ‘t Molentje in Oostende over: “Omtoveren tot een gezellige broodjeszaak”

Echtpaar en zakenpartners Cindy Vanhoof (45) en Dave Gielen (48) waren 10 jaar lang de gezichten van frituur Cindy’s Frietje in Bilzen, Limburg. Beiden voelden dat het tijd werd voor een nieuw avontuur. Toen ze zagen dat bakkerij ‘t Molentje in de Madridstraat een nieuwe uitbater zocht, waagden ze meteen de sprong. “Het is altijd blijven kriebelen om ooit zelf

Lees meer »

‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck

In Creatief Huis Leen Harinck in de Vlamingstraat 17 in Poperinge kan je op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli het evenement ‘Vrouw zijn’ bijwonen.
The post ‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck appeared first on KW.be.

Lees meer »

Paradise City klokt af op 43.000 bezoekers

De negende editie van het elektrofestival Paradise City heeft 43.000 bezoekers aangetrokken. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Op zaterdag waren er een aantal stevige regenbuien, maar die zaten de positieve energie waar het festival voor bekendstaat, niet in de weg.

Lees meer »