“De kille Grote Markt van Genk is nu eindelijk een groene, levendige en hippe ontmoetingsplek”

Na technofeest Extra Outdoor in Houthalen heeft Limburg er met Genk on Stage zijn tweede grote festival van het jaar opzitten. Met ruim 100.000 bezoekers en optredens van Europapa-zanger Joost Klein, Absynthe Minded, The Subs, en onze eigen Regi en Belle Perez was dit gratis stadsfestival het afgelopen weekend een absolute voltreffer.

 

Meer krantenkoppen in België

Avril Lavigne staat straks op Werchter. Of toch niet? “Ze is eigenlijk al 20 jaar dood”

Werd de Canadese popster Avril Lavigne (39) in 2003 vervangen door een dubbelgangster? Als we een populaire samenzweringstheorie mogen geloven, zien we al zeker twintig jaar een zekere ‘Melissa’ aan het werk. Klinkt compleet van de pot gerukt, maar de argumenten zijn volgens velen best overtuigend, en worden gevoed door het feit dat de zangeres jarenlang van de radar verdween.

Lees meer »

Nieuwe verdachte opgepakt in zaak rond afpersing van familie Michael Schumacher voor 15 miljoen euro

De Duitse politie heeft opnieuw een vermoedelijke medeplichtige gearresteerd die ervan verdacht wordt de familie van Formule 1-legende Michael Schumacher (55) te hebben gechanteerd. Het gaat om een 52-jarige man die als beveiliger voor de familie werkte, aldus het openbaar ministerie in Wuppertal. Eerder werden ook al een buitenwipper en zijn zoon aangehouden. De mannen zouden in het bezit zijn

Lees meer »

Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo

De actiegroep Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen de verlenging van de stortvergunning die Vlaams minister Zuhal Demir afleverde aan het bedrijf Silvamo. “Met de nieuwe vergunning wordt de poort opengezet om vervuilde PFAS-gronden te storten”, hekelen actievoerders Tim Deweerdt en Wouter Onraedt..
The post Leefbaar Groot Kortemark gaat in beroep tegen nieuwe stortvergunning voor Silvamo appeared first

Lees meer »

Meer dan 200 kandidaten trekken zich terug na Franse verkiezingen om absolute meerderheid radicaal-rechts te verhinderen

Ruim 200 kandidaten bij de Franse parlementsverkiezingen trekken zich terug. Het gaat vooral om politici van het linkse blok Front Populaire en het Ensemble van president Macron. Ze hopen zo het radicaal-rechtse Rassemblement Nationale van Marine Le Pen en Jordan Bardella te blokkeren. Daarmee moet het grote schrikbeeld voorkomen worden: een absolute meerderheid voor radicaal-rechts in het parlement en een

Lees meer »

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »