Vauquelin pakt tweede Franse zege op rij, Evenepoel finisht samen met nieuwe gele trui Pogacar

 

Kévin Vauquelin heeft in de tweede Tourrit de grootste zege uit zijn carrière geboekt. De renner van Arkéa – B&B Hotels kreeg vanuit de vroege vlucht gratie van het peloton en bleek uiteindelijk de sterkste op de klim van San Luca. In het peloton testte Tadej Pogacar een eerste keer de concurrentie, enkel Jonas Vingegaard had een antwoord klaar. Remco Evenepoel kon in de afdaling terugkomen en staat momenteel tweede in dezelfde tijd als gele trui Pogacar. Evenepoel is ook de leider in het jongerenklassement.

 

Meer krantenkoppen in België

MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten

Voor maar liefst zeven MMI-leraren en logistiek directeur Cornette betekende 30 juni het einde van een rijkgevulde onderwijscarrière. Ze hebben met zijn allen ongeveer 270 dienstjaren achter de kiezen.
The post MMI Kortemark neemt afscheid van acht leerkrachten appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. De vijf opvallendste fragmenten van het spraakmakende debat tussen Biden en Trump

Een verwarde en haperende Joe Biden (81) die voor regelrechte paniek zorgt in het Democratische kamp en een bulderende Donald Trump (78) die de leugens aaneen reeg. Dat is zowat de samenvatting van het eerste spraakmakende verkiezingsdebat tussen de twee Amerikaanse presidentskandidaten. Van een gênante blunder tot golfballen: dit waren de vijf opvallendste momenten uit het debat.

Lees meer »

Willy Claes (85) wordt lijstduwer voor Vooruit in Hasselt

Voormalig minister Willy Claes is lijstduwer voor Vooruit in Hasselt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Dat is beslist nadat Groen heeft aangekondigd dat ze het kartel met Vooruit wil stopzetten. Claes wil achteraan de lijst zijn steentje bijdragen om de partij te versterken. "Het enige wat ik wil doen, is de jonge generatie helpen", zegt hij.

Lees meer »