Liveblog festivals: Lisa del Bo treedt op voor rusthuisbewoners in Genk en Zornik trapt Live is Live op gang

Tijdens dit eerste weekend van de zomervakantie, staan er festivals gepland in het hele land. In deze liveblog brengen we verslag uit over Couleur Café, Live is Live, Sunrise Festival, Paradise City en Genk on Stage. Het is vooral uitkijken naar Gossip, Tems, Omdat het Kan ft. Average Rob en collectief STIKSTOF met Zwangere Guy. 

Meer krantenkoppen in België

Klachten over woekerprijzen van fruitkraam uit Deurne stromen binnen: “Achteraf voelde ik mij stom dat ik zoveel betaald had”

Maar liefst 670 euro betaalde de schoonmoeder van Bo Van Hoecke afgelopen weekend op een braderij in het Oost-Vlaamse De Klinge voor vier zakjes fruit. Ook Tommy Bernard (34) getuigde over het hallucinante bedrag dat hij betaalde aan het fruitkraam uit Deurne. Hun verhalen leven duidelijk onder marktgangers, want van over heel Vlaanderen kreeg onze redactie reacties toegestuurd.

Lees meer »

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

Mobiele escape game rond dementie in Izegem

De werkgroep dementievriendelijke gemeente organiseert van 26 juni tot en met 6 juli een mobiele escape game rond dementie. ‘De tuin van Victoria’ geeft je een beter inzicht om dementie te begrijpen en vindt plaats in Kasteel Wallemote in de Kokelarestraat 85.
The post Mobiele escape game rond dementie in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kijk op 6 juli LIVE naar Club Brugge-AEK Athene (14u), exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang, live bekijken. De eerstvolgende match is op 6 juli. Dan speelt Club op het Belfius Basecamp tegen het Griekse AEK Athene. Die match kan u vanaf 14u live bekijken.

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Hoe het Verenigd Koninkrijk in duizelingwekkend tempo in economische miserie is geraakt

In het Verenigd Koninkrijk staan schoolgebouwen letterlijk op instorten, staan in sommige gemeenten meer voedselbanken dan fabrieken en zijn 5-jarigen kleiner dan in 2010 vanwege ondervoeding, ziet de Brits-Nederlandse columnist van ‘Financial Times’ Simon Kuper. De economische malaise is volgens hem voor de Britten hét hete hangijzer bij de parlementsverkiezingen vandaag. Hier schetst hij een bijzonder schrijnend beeld van de

Lees meer »

Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria

Op het einde van het schooljaar wuifden de leerlingen van de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier in Keiem twee juffen uit met een lange staat van dienst. Juf Griet nam afscheid na een carrière van 41 jaar in het onderwijs, juf Ria heeft er 39 jaar opzitten.
The post Basisschool Klavertje Vier neemt afscheid van juffen Griet en Ria appeared

Lees meer »