Spectaculaire beelden tonen hoe boom in fractie van seconde wordt verpulverd door blikseminslag

Een Fransman kon zaterdag een spectaculair moment op beeld vastleggen. Tijdens een storm in het departement Deux-Sèvres in Augé sloeg een bliksemschicht met een enorme klap in op een boom, waarna die uit elkaar spatte. Gelukkig bleef de schade beperkt tot een nabijgelegen hotel.

 

Meer krantenkoppen in België

Werd Marc Olbrechts in verzwaarde kist gedumpt in zee? Spaanse speurders leggen vader en zoon vermoedelijk eerstdaags op de rooster

Ons land zet de vader en zoon die opgepakt zijn in het onderzoek naar de vermoorde en vermiste Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) binnen een tiental dagen wellicht op een vliegtuig richting Tenerife. Opvallend: de Guardia Civil vermoedt dat Marc in een verzwaarde kist op de bodem van de zee ligt en hoopt de man nog te vinden.

Lees meer »

Tentoonstelling in Langemark katapulteert je terug naar Bakelandtstoet

Juni is in de aanloop van de Musical Bakelandt bezaaid met activiteiten en evenementen rond de legendarische struikrover. Van de Facebookactie ‘Waar is Ludovic?’ tot een expo over de tien Bakelandtstoeten. “Het is verrassend om jezelf terug te zien op foto’s van dertig à veertig jaar geleden”, zeggen samenstellers Luc Descamps en José Rondelez van het Bakelandtcomité.
The post

Lees meer »

Waregem Koerse Feesten pakken uit met Black Box Revelation, nieuwe hoedenshow en betere toegankelijkheid

Woensdagavond werd het programma van de Waregem Koerse Feesten voorgesteld. Naast de vaste en succesvolle ingrediënten vindt er dit jaar een gloednieuwe hoedenshow in de centrumkerk plaats. Het stadsbestuur zet ook hard in op toegankelijkheid met onder meer een rolstoelpodium tijdens Waregem Koerse Music in park Casier. In dat park zorgt Black Box Revelation op zaterdagavond 24 augustus alvast voor

Lees meer »

Avril Lavigne staat straks op Werchter. Of toch niet? “Ze is eigenlijk al 20 jaar dood”

Werd de Canadese popster Avril Lavigne (39) in 2003 vervangen door een dubbelgangster? Als we een populaire samenzweringstheorie mogen geloven, zien we al zeker twintig jaar een zekere ‘Melissa’ aan het werk. Klinkt compleet van de pot gerukt, maar de argumenten zijn volgens velen best overtuigend, en worden gevoed door het feit dat de zangeres jarenlang van de radar verdween.

Lees meer »

Tweelingzussen Denise en Annie trouwden 50 jaar geleden op dezelfde dag: “Verkeerde zus kreeg ring bij huwelijksaanzoek”

Vijftig jaar geleden zijn de tweelingzussen Denise en Annie Van Bommel op dezelfde dag getrouwd, nu vieren ze ook samen hun gouden bruiloft. Op hun 70ste lijken de zussen nog steeds als twee druppels water op elkaar. Of hun mannen zich nooit vergist hebben? “Éen keer heb ik een cruciale fout gemaakt”, geeft één van hen ietwat gegeneerd toe.

Lees meer »

Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”
The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »