Duel tussen Verstappen en Norris loopt fout af, Russell is derde hond in Oostenrijk

 

George Russell heeft voor Mercedes de 11de Grote Prijs van het seizoen gewonnen. In Oostenrijk draaide de race uit op een duel tussen Max Verstappen (Red Bull) en Lando Norris (McLaren), maar de twee kemphanen kwamen in contact met elkaar en kregen een klapband. Verstappen zakte weg naar plaats vijf, Norris moest zelfs opgeven.

 

Meer krantenkoppen in België

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Buschauffeur rijdt motorrijder van de baan “na paniekreactie”: “Hoe zou ik bus van 12 ton kunnen provoceren met een motor?”

Een kort filmpje toont hoe een 40-jarige man op zijn motorfiets van de weg gereden wordt door een chauffeur van Lijn. Vervolgens rijdt de buschauffeur de oprit van de snelweg op. Volgens de buschauffeur gaat het om een reactie uit paniek, de man op de motorfiets ziet dat anders. “Hij wilde me doelbewust van de weg rijden”, klinkt het.

Lees meer »

Feesten Heule-Watermolen verliezen metWalter Deleu (76) opnieuw een oud-voorzitter

Nog maar vorige maandag 1 juli is dr. Claude Damman ten grave gedragen of Heule-Watermolen is opnieuw in rouw door het overlijden de dag erop van Walter Deleu. Beiden waren oud-voorzitter van het feest- en cultuurcomité dat de Watermolen Feesten organiseert. Toevallig vindt in de levendige gemeenschap net dit weekend de 80ste editie plaats van de kermis, die voortvloeide uit

Lees meer »