LIVE F1. Verstappen autoritair aan de leiding, Norris voorlopig ‘best of the rest’

Dit weekend strijkt het Formule 1-circus neer in Oostenrijk voor de elfde WK-manche van het seizoen. Max Verstappen domineerde zaterdag de kwalificaties en veroverde zo de pole. De Grote Prijs zelf gaat zondag om 15 uur van start. 

Meer krantenkoppen in België

Kwart nieuwe auto’s is elektrisch

20:34 Elektrische wagens waren in de eerste zes maanden van het jaar goed voor 24,5 procent van de nieuwe inschrijvingen. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en secto…

Lees meer »

Nederlandse huizenprijzen op hoogste niveau ooit

De huizenprijzen op de krappe woningmarkt in Nederland zijn nog nooit zo hoog geweest als afgelopen kwartaal. Dat meldt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De gemiddelde verkoopprijs van bestaande huizen was in het tweede kwartaal 468.000 euro, 7,2 procent meer vergeleken met het eerste kwartaal van 2024. Dit is een “uitzonderlijke” toename, vindt de makelaarsvereniging, omdat dit sinds het

Lees meer »

Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou je dit makkelijk vol”

Volgende maand wordt juf Rita Bourgeois 65 jaar, tijd om met pensioen te gaan na een carrière van 45 jaar als leerkracht in de Sint-Lodewijksschool. Al die jaren stond ze met plezier voor de klas, waar de kinderen haar oogappels waren.
The post Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou

Lees meer »

Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt

Knotsgekke zeepkisten bouwen en er dan samen met vrienden over de speelplaats mee scheuren? Het gebeurt deze week in het VTI van Tielt, waar in samenwerking met de jeugd- en sportdienst van de stad een nieuwe editie van het ‘STEMmania’-kamp loopt.
The post Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste zomerkamp in wzc De Zilverberg is groot succes

Veertien bewoners van het woonzorgcentrum De Zilverberg en veertien kinderen uit het vierde, vijfde en zesde leerjaar genoten deze week van een opmerkelijk zomerkamp. De kinderen en senioren turnden, kookten en knutselden samen. “We zullen elkaar hard missen.”
The post Eerste zomerkamp in wzc De Zilverberg is groot succes appeared first on KW.be.

Lees meer »