INEOS Grenadiers haalt opnieuw slag thuis op transfermarkt en strikt record-Deen, Hayter en Narvaez vertrekken

Na de contractverlenging van Thymen Arensman haalt INEOS Grenadiers nog een slag thuis op de transfermarkt. De 18-jarige Deen Peter Oxenberg Hansen wordt in 2025 toegevoegd aan de selectie. Twee andere renners verlaten de Britse formatie. 

Meer krantenkoppen in België

Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen boven voor mama van Tristan uit Passendale

Een 7-jarige jongen van een school uit Antwerpen is gisteren verdronken in een zwemvijver van recreatiedomein De Mosten in Hoogstraten tijdens een schooluitstap. Het ongeval roept pijnlijke herinneringen op aan Tristan Siegmund uit Passendale die begin juli 2017 verdronk in een recreatievijver in het Nederlandse Chaam.
The post Verdrinking van jongen (7) uit Antwerpen tijdens schoolreis brengt pijnlijke herinneringen

Lees meer »

Waarom eigenlijk niemand wil winnen in Frankrijk

Forse toespraken, gisteravond bij onze zuiderburen. Iedereen lijkt klaar om eraan te beginnen. Op het eerste gezicht toch. In werkelijkheid was dit alles politiek theater. In het geval van de extreemlinkse Jean-Luc Mélenchon en president Emmanuel Macron zelfs een verregaande vorm van cynisme. Dit is de reden waarom.

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Vader van Ternats gezin dat urenlang gegijzeld werd, nu zelf in de cel: zou feiten zelf georganiseerd hebben

De vader van het gezin uit Ternat dat urenlang gegijzeld werd bij een tigerkindnapping, is nu zelf onder aanhoudingsbevel geplaatst omdat hij die tigerkidnapping zelf georganiseerd zou hebben. Dat meldt Het Laatste Nieuws en het nieuws wordt bevestigd in gerechtelijke kringen. Volgens de advocaat van de vader ontkent de man elke betrokkenheid. Het parket Halle-Vilvoorde geeft voorlopig geen commentaar over

Lees meer »