Feestelijke opening van Wijn aan Zee in Nieuwpoort: “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat de klanten zoeken”

Dit weekend was het feest in Nieuwpoort: de officiële opening van de nieuwe Wijn aan Zee winkel werd gevierd. Na de afbraak van de oude zaak, zijn sommeliers Karim Vliegen (53) en Joke Dierickx (48) verhuisd naar hun nieuwe locatie aan de Albert I laan 49, strategisch gelegen tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad.

“De afgelopen jaren hebben we veel geleerd en we wilden onze klanten een nog betere ervaring bieden”, vertelt Karim Vliegen, een bekend figuur aan de Westkust. “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat onze klanten zoeken: kwaliteit, advies en een persoonlijke touch.”

Select aanbod van kwaliteitswijnen

Bij Wijn aan Zee vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment kwaliteitswijnen uit Frankrijk en de rest van de wereld. “Onze klanten waarderen de unieke wijnen die wij aanbieden. Merken zoals Château Minuty, Joseph Mellot en Champagne Drappier zijn nergens anders in de regio te vinden”, zegt Joke Dierickx.

De nieuwe winkel biedt niet alleen een breed gamma aan wijnen, maar ook een unieke winkelervaring.

Innovatief winkelconcept

De winkel in Nieuwpoort en Middelkerke hanteert een innovatief winkelconcept met een geïntegreerde wijnbar en een ingenieus tapsysteem. “Onze klanten kunnen hier verschillende wijnen proeven, altijd geserveerd op de perfecte temperatuur”, legt Karim uit. “De proevertjes van 3 cl, een half of een volledig glas kunnen gemakkelijk afgerekend worden met een persoonlijke betaalkaart. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo en naar eigen smaak genieten van ons aanbod.”

Geschiedenis van passie en vakmanschap

De geschiedenis van Wijn aan Zee begint twintig jaar terug. Voorheen bekend als Nieuwpoortse Wijnhandel, heeft de winkel altijd gestaan voor kwaliteit en persoonlijke service. “Mijn passie voor wijn is altijd de drijvende kracht geweest”, vertelt Karim. “Als gediplomeerd Sommelier du Vin Français kan ik onze klanten met vakkundig advies bijstaan.” Joke voegt toe: “We helpen graag bij het kiezen van de perfecte wijn voor elke gelegenheid, van feestjes tot huwelijken.”

Warme ontvangst en persoonlijk advies

De persoonlijke benadering is wat Wijn aan Zee onderscheidt. “We willen dat onze klanten zich thuis voelen”, zegt Karim. “Of je nu op zoek bent naar een exclusieve champagne of een mooie rode wijn uit Chili, wij staan klaar om te helpen.”

Voor meer informatie: volg Wijn aan Zee op Facebook en Instagram of bezoek hun website www.wijnaanzee.be.

The post Feestelijke opening van Wijn aan Zee in Nieuwpoort: “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat de klanten zoeken” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde

Net voor de start van de zomervakantie lichtte burgemeester Marc Vanden Bussche op de gemeenteraad de jaarrekening 2023 toe, wat leidde tot stevig gebakkelei met N-VA-oppositieraadslid Sander Loones, die op zijn beurt weerwerk kreeg van raadslid Elwin Van Herck (Koksijde Vooruit).
The post Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

Mbappé komt met kwinkslag terug op relletje rond Onana en is niet gerust in Franse zege: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Sterspeler Kylian Mbappé nam, net als bondscoach Didier Deschamps, het woord in Düsseldorf en stelde dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. Mbappé kwam ook met een kwinkslag terug op de verwijderde video met de zingende Amadou

Lees meer »

Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist

Op 17 juni 2024 vierde Gina Hertveldt haar 103de verjaardag in het woonzorgcentrum De Noordhinder in Heist. Aangezien de 100-plusser een echte zoetekauw is, verrasten schepenen Nick Wenmaekers en Tine Gobert haar met een lekkernijenbox van Oxfam Wereldwinkel.
The post Gina viert 103de verjaardag in wzc De Noordhinder in Heist appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze had zoveel pijn, dus vloog ik meteen naar Turkije”: medisch probleem bracht Tim en Sandra uit ‘B&B zoekt lief’ bij elkaar

“Mijn gedachten stonden niet helemaal op het zoeken van een lief.” Het was een aarzelende zoektocht voor Sandra Claes (41) vorig jaar in ‘B&B zoekt lief’. Met reden: vlak voor de opnames kreeg de B&B-uitbaatster slecht nieuws over haar gezondheid. Maar door haar medische problemen groeiden zij en kandidaat Tim Michiels (45) wel dichter naar elkaar toe. Ondertussen verhuisde Tim

Lees meer »

GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar

Na 28 schooljaren nam Katrien Piessens afscheid van de school op de Kruipuit. Zij heeft nog zoveel plannen voor de toekomst dat ze, nu ze met pensioen is, geen tijd zal hebben om zich te vervelen.
The post GO De Kruipuit wuifde Katrien Piessens uit na 28 jaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vervoersdienst Nestor breidt uit met een riksja: “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen”

Wie minder mobiel is, kon bij de Buurthulp Nestor Poperinge al een beroep doen op vrijwilligersvervoer of taxicheques. “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen, schakelen we nu een riksja in. Op de elektrische fiets is plaats voor twee passagiers”, zegt Rebecca Vandemaele, coördinator bij Nestor.
The post Vervoersdienst Nestor breidt uit met een

Lees meer »