Medewerkers van Biden twijfelen of hij tweede termijn aankan: “Na 16 uur wordt hij moe”

Ondanks zijn desastreuze debat tegen Donald Trump (78) blijft Joe Biden (81) er steevast in geloven dat hij een tweede termijn als Amerikaans president aankan. Maar sommigen van zijn medewerkers lijken toch iets anders te suggereren. Volgens hen werkt de president vanaf 16 uur in de namiddag minder goed omdat hij dan “moe begint te worden”. 

Meer krantenkoppen in België

Vervoersdienst Nestor breidt uit met een riksja: “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen”

Wie minder mobiel is, kon bij de Buurthulp Nestor Poperinge al een beroep doen op vrijwilligersvervoer of taxicheques. “Om mensen op een nog duurzamere manier naar hun bestemming te brengen, schakelen we nu een riksja in. Op de elektrische fiets is plaats voor twee passagiers”, zegt Rebecca Vandemaele, coördinator bij Nestor.
The post Vervoersdienst Nestor breidt uit met een

Lees meer »

“Ik kan niets goed doen. Alleen spaghetti maken”: Paola voelde zich lange tijd ‘de prinses in de gouden kooi’

Deze week is het 65 jaar geleden dat koning Albert II (90) en koningin Paola (86) samen voor het altaar stonden. De kwade dagen liggen ver achter hen, en hadden volgens ‘Story’ bij lange niet enkel scheve schaatsen als oorzaak. De oogverblindende maar naïeve Italiaanse donna was piepjong en werd zonder enige voorbereiding in een strak hofleven gekatapulteerd. “Paola werd

Lees meer »

Vincent Verbeecke (29) wil voorzitter Open Vld worden, de jongste kandidaat ooit: “Ik, een blauwe Conner Rousseau? Ik geloof niet in showpolitiek”

Hij kan het goed uitleggen, een das laat hij thuis én hij woonde ooit één vergadering bij van de Jongsocialisten. De jongste kandidaat-voorzitter ooit, Vincent Verbeecke (29), zou zomaar eens de ‘blauwe Conner Rousseau’ kunnen worden, al ziet hij dat zelf anders. Dit is de onbekende woordvoerder van Gwendolyn Rutten, die Open Vld wil redden van de ondergang: “De clans

Lees meer »

Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in functie van Triënnale Kortrijk

Naar aanleiding van de Triënnale Kortrijk, verscheen bij de Budabrug een nieuwe banner van 50 m². Dit keer niet uit de Billboard Series, maar een kunstwerk van Felix Gonzalez-Torres. Tijdens After Paradise kan je “Untitled” (Strange Bird) uit 1993 zien, geïnstalleerd op zes reclamebordlocaties op diverse locaties in Kortrijk.
The post Billboard Series maakt plaats voor nieuwe banner in

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »