Liam (15) heeft plots helse pijnen, maar niemand gelooft hem: “Wie waren wij om de dokters tegen te spreken?”

Liam van Kessel (15) uit Hamont-Achel werd geboren met hersenverlamming en zit in een rolstoel. Vorig jaar veranderde alles voor de tiener, toen hij plots kampte met helse pijnen. Het ziekenhuis zei dat het om psychologische pijn ging, maar na een jaar bleek er meer aan de hand. “Ook wij geloofden hem niet meer. Ik ben soms boos geweest”, zegt mama Heidi

 

Meer krantenkoppen in België

Monsterboete of dwangsommen voor Fluvius? Duizenden klanten krijgen al maanden geen factuur meer

De Vlaamse energieregulator VREG onderneemt op dit moment juridische stappen tegen Fluvius. Of dat een monsterboete of dwangsommen zijn, wordt eerstdaags beslist. De netbeheerder moest de IT-problemen die nu al bijna drie jaar aanslepen, oplossen. Deadline: afgelopen zondag 30 juni. Dat bracht HLN-consumentenexperte Safia Yachou aan het licht in april. Maar vandaag zijn er nog steeds duizenden Vlamingen die al

Lees meer »

Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo

De Ardooise producent van diepvriesgroenten en -fruit Ardo heeft een nieuwe CEO: Sabine Sagaert. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.
The post Sabine Sagaert wordt de nieuwe CEO van Ardo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Freinetschool De Bonte Specht langs de Honzebroekstraat in Roeselare heet voortaan freinet Fiora. “Met de nieuwe naam en een nog mooiere en groenere site willen we de school extra in de kijker zetten”, aldus directrice Bieke Casteleyn.
The post Freinetschool De Bonte Specht in Roeselare heet voortaan Fiora: “Nieuwe naam en nieuw logo moeten voor wat meer naambekendheid zorgen”

Lees meer »

Klas 3A van Vrije Basisschool wint kunstenwedstrijd ‘Blik op de Toekomst’ met werk ‘Groeien en Bloeien’

Dit voorjaar organiseerde het gemeentebestuur een kunstenwedstrijd voor Bredense scholieren. Bezoekers aan de tentoonstelling van de werken in het MEC Staf Versluys konden stemmen op hun favoriete werk. Deze week werden de winnaars bekendgemaakt. Hoofdwinnaar is het werk ‘Groeien en Bloeien’ van de 3A-klas uit de Vrije Basisschool Don Bosco.
The post Klas 3A van Vrije Basisschool wint kunstenwedstrijd

Lees meer »