Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Voor hun kleinkinderen zijn ze helden”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat het meest frappeert: zo verstoord als hun band nog steeds is met prins Laurent, zo warm is die met zijn kroost. 

Meer krantenkoppen in België

Welkom op ‘t Vossenerf: Op vakantie tussen de Holsteinkoeien

Kris Decapmaker (42) en Charlotte Sys (42) wonen met hun twee kinderen Lander (19) en Laure (17) op ’t Vossenerf in Klemskerke. Het familiebedrijf ziet er vandaag helemaal anders uit dan twee generaties geleden, maar de toewijding aan de stiel bleef. “Op zondag eens een paar uurtjes kunnen uitblazen, dat is voor ons al een luxe.”
The post Welkom

Lees meer »

Bestelwagen brandt uit na kop-staartaanrijding tussen vier wagens op brug

Op de Moerbrugge Brug in Oostkamp gebeurde woensdagmiddag een verkeersongeval waarbij vier voertuigen betrokken raakten. Er was sprake van een kop-staartaanrijding, waarna het laatste voertuig vuur vatte. Een bestelwagen brandde volledig uit. Ook het wegdek van de brug liep schade op. Het is nog niet duidelijk of de brug voor langere tijd wordt afgesloten voor herstellingswerken.

Lees meer »

Na haar ontslag bij ‘Thuis’ duikt actrice Muriel Bats voor het eerst op in seizoensfinale van ‘Familie’

Tussen alle spannende momenten tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’ dook ook een nieuw personage op: tante Georgine. Zij wordt vertolkt door actrice Muriel Bats (56), die eerder ook meespeelde in ‘Thuis’. Opmerkelijk, ook haar nichtje Samira in de VTM-reeks, gespeeld door Belinda Voorspoels, maakte enkele jaren geleden de overstap van ‘Thuis’ naar ‘Familie’.

Lees meer »

“Geloofwaardige aanwijzingen” voor aanslag op Amerikaanse militaire bases in Europa en die zou komende week al kunnen plaatsvinden

Er zijn “geloofwaardige aanwijzingen” dat een terroristische aanslag op til is tegen één of meerdere Amerikaanse militaire bases in Europa. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘Fox News’ op basis van een Amerikaanse defensiefunctionaris. Ook in ons land is er een basis van het Amerikaanse leger: in Chièvres, op enkele kilometers van Pairi Daiza.

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden (81), die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »

“De politie treft de uitgebrande wagen met haar verkoolde lichaam aan”: de strafste verhalen achter de grootste zomerhits

‘The Ketchup Song’ is intussen meer dan twintig jaar oud, maar het catchy refreintje en bijhorende gekke dansje zitten nog steeds in het collectieve geheugen. De zussen van Las Ketchup staan vanavond op het podium van de Foute Party van Qmusic. Fout of niet, het werd een hele dikke zomerhit die de ‘Lambada’ en ‘Macarena’ moesten doen vergeten. Dit is

Lees meer »

Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem

Bij een verkeersongeluk in de industriezone Vijverdam is woensdagnamiddag een man lichtgewond geraakt. De bestuurster van een personenwagen had te veel gedronken en botste in een bocht frontaal op een bestelwagen.
The post Dronken bestuurster botst frontaal op bestelwagen in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Philipsen (2de) en De Lie (4de) kijken vol bewondering naar recordzege Cavendish: “Bijna 40! Maar Mark rijdt rond alsof het zijn eerste Tour is”

Bevoorrechte Belgische getuigen van Mark Cavendish’s recordzege in Saint-Vulbas: Jasper Philipsen (tweede) en Arnaud De Lie (vierde). Zij beleefden de historische sprint vanop de eerste rij. En kwamen diep onder de indruk. “Ongelooflijk dat hij dit nog voor mekaar krijgt. Dit gaan er hem niet veel meer nadoen.”

Lees meer »