HLN TRANSFERLIVE. Man United wil shoppen bij Kompany – “PSG heeft 250 miljoen euro veil voor Yamal”

De transfermolen draait op volle toeren. Antwerp en Genk hebben allebei een nieuwe verdediger beet, terwijl AA Gent toptalent Mokio ziet vertrekken naar Ajax. Odoi ruilt Club Brugge dan weer in voor Antwerp. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk”

Triatlete Nele Dequae uit Spiere-Helkijn is onlangs knap zevende geworden op de European Triathlon Cup in Olsztyn in Polen. Ze is zo (voorlopig) geplaatst voor het Europees Kampioenschap in augustus.
The post Triatlete Nele Dequae (20) uit Spiere-Helkijn mag zo goed als zeker naar het EK: “De variatie in deze sport is zo leuk” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wie vanuit Londen het Verenigd Koninkrijk in reist staat schok te wachten: grootste deel heeft geen economische waarde

In het Verenigd Koninkrijk staan schoolgebouwen letterlijk op instorten, staan in sommige gemeenten meer voedselbanken dan fabrieken en zijn 5-jarigen kleiner dan in 2010 vanwege ondervoeding, ziet de Brits-Nederlandse columnist van ‘Financial Times’ Simon Kuper. De economische malaise is volgens hem voor de Britten hét hete hangijzer bij de parlementsverkiezingen donderdag, schrijft hij in de Nederlandse krant ‘Algemeen Dagblad’. Hoe

Lees meer »

Bakkerij Laurens in Varsenare zwaait Leentje uit na 42 jaar dienst: “Ze werkte hier al toen wij nog niet geboren waren”

Groot feest zondag bij bakkerij Laurens in Varsenare. Na maar liefst 42 jaar achter de toonbank werd Leen ‘Leentje’ Willems er feestelijk uitgezwaaid met wat bijna een dorpsfeest mag genoemd worden. “Leentje werkte hier voor drie opeenvolgende uitbaters. Ze zorgde ook mee voor onze kindjes en we noemden haar vaak onze ‘plusmama’”, zegt bakkersvrouw Melissa Vande Ryse van bakkerij Laurens,

Lees meer »

Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout

In het pand op de hoek van de Zwanestraat met de Putstraat (foto), waar een tijdje een fitnesszaak heeft bestaan, komt er vanaf half augustus een nieuwe lingeriewinkel.
The post Lingeriewinkel en Beobank in de Zwanestraat in Torhout appeared first on KW.be.

Lees meer »

Radicaal-rechts is zoals verwacht de winnaar van de Franse parlementsverkiezingen

Het rechts-radicale Rassemblement National (RN) van Marine Le Pen en Jordan Bardella is met 34 procent de winnaar van de parlementsverkiezingen in Frankrijk. Dat blijkt uit een betrouwbare schatting van France Télévisions, gebaseerd op gedeeltelijke uitslagen. De opkomst lag opvallend hoog: zo’n twee derde van de kiesgerechtigden heeft zijn stem uitgebracht. Of het RN erin slaagt zijn hoge score om

Lees meer »

Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”
The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »