“Van Gerwen heeft de grootste mond van iedereen, maar hij was nog nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft Van den Bergh de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen deze namiddag tegen Italië. 

Meer krantenkoppen in België

Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende

Als gevolg van een groot waterlek is er vanmorgen een zinkgat ontstaan in de Nieuwpoortsesteenweg ter hoogte van huisnummer 749. Farys is op de hoogte en startte intussen met dringende herstellingswerken. De situatie wordt op de voet opgevolgd.
The post Zinkgat door groot waterlek in Nieuwpoortsesteenweg in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Philipsen (2de) en De Lie (4de) kijken vol bewondering naar recordzege Cavendish: “Bijna 40! Maar Mark rijdt rond alsof het zijn eerste Tour is”

Bevoorrechte Belgische getuigen van Mark Cavendish’s recordzege in Saint-Vulbas: Jasper Philipsen (tweede) en Arnaud De Lie (vierde). Zij beleefden de historische sprint vanop de eerste rij. En kwamen diep onder de indruk. “Ongelooflijk dat hij dit nog voor mekaar krijgt. Dit gaan er hem niet veel meer nadoen.”

Lees meer »

Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker

De Landbouwraad van Langemark-Poelkapelle reikte de eerste Landbouwprijs uit aan Johan Vanysacker. De Bikschotenaar kreeg de prijs omdat hij als CD&V-schepen twintig jaar lang de belangen van de landbouw in de gemeente verdedigde.
The post Allereerste Landbouwprijs voor oud-schepen Johan Vanysacker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek”

De stuurgroep Dementievriendelijk Brugge lanceert een nieuwe sensibiliseringscampagne gericht op horecazaken en horecamedewerkers die men beter wil voorbereiden op de omgang met klanten met dementie.
The post Nieuwe campagne moet Brugse horeca begripvoller leren omgaan met klanten met dementie: “Om hen ook te laten genieten van restaurantbezoek” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man aangehouden na uit de hand gelopen burenruzie: Jan in ziekenhuis overleden nadat hij door auto aangereden werd

Een jarenlange burenruzie in Ouwegem (Kruisem) is begin deze week tragisch afgelopen. Eén van de betrokkenen, Jan Clauwaert, werd op dinsdag 25 juni aangereden na alweer een ruzie. De man werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij maandag overleden is. Meer info over de precieze omstandigheden van het ongeval ontbreekt, de aanrijder werd aangehouden.

Lees meer »

Gerecht wil schot in de zaak: Sven Pichal (45) komt snel voor rechter

Sven Pichal (45) zal op dinsdag 9 juli voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschijnen. Het gerecht wil duidelijk dat er schot in de zaak komt, want pas drie weken geleden kreeg Pichal te horen dát hij voor de rechtbank zou komen. Nu is er dus al een datum geprikt. Maar wat zal er die dag dan precies gebeuren?

Lees meer »

Kijk nu LIVE naar de oefenmatch Knokke-Club Brugge, exclusief op HLN!

Goed nieuws voor de voetbalfans. Bij HLN kan u de komende weken als abonnee exclusief alle voorbereidingswedstrijden van Club Brugge live bekijken. De landskampioen werkt vier oefenmatchen af, waaronder eentje tegen het PSV van ex-speler Noa Lang. Vandaag trappen we af met Knokke-Club Brugge. Die match kan u zo dadelijk hieronder live bekijken.

Lees meer »