Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.” 

Meer krantenkoppen in België

Zelfs tien bemiddelingsgesprekken volstaan niet bij de Nationale Loterij: “Vertrouwen in CEO Jannie Haek is helemaal weg”

“Er is geen vertrouwen meer in Jannie Haek.” Dat zeggen de vakbonden bij de Nationale Loterij over hun CEO. Tien bemiddelingssessies volstonden niet om de open oorlog die er al maanden woedt, constructief te beëindigen. Haek wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Wij hopen dat het directiecomité stappen onderneemt.” Dat wil zoveel zeggen als: Haek moet weg.

Lees meer »

De Klimrank neemt afscheid van meester Stefan: “Altijd gedreven, maar steeds met veel engelengeduld”

De Klimrank, een school voor buitengewoon onderwijs in Poperinge, moet het volgend schooljaar zonder meester Stefan (62) doen. Na dit schooljaar gaat meester Stefan met welverdiend pensioen. Hij was 40 jaar actiefals kinesist in De Klimrank, eerst op de locatie aan De Couter in Poperinge en daarna naar de Deken De Bolaan. Op zijn laatste werkdag werd hij door alle

Lees meer »

Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde

De Koksijdse wandelzoektocht is elk jaar een succes. Ook dit jaar kunnen speurneuzen Koksijde tot 31 augustus op een unieke manier ontdekken. Voor 4 euro krijg je een route vol verrassingen.
The post Wandelzoektocht doorheen verrassend Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietser (79) sterft bij aanrijding op drukke steenweg: “Dit moet stoppen, er moet iets aan de verkeersveiligheid worden gedaan”

Op het kruispunt van de Bevelsesteenweg en Gestselsesteenweg in Itegem (Heist-op-den-Berg) is woensdagnamiddag een 79-jarige fietstoerist om het leven gekomen bij een aanrijding met een bestelwagen. Het ging niet om het eerste zware ongeval op die plaats. Buurtbewoners willen dat er snel maatregelen worden getroffen. Op acht jaar tijd vielen er al vijf doden.

Lees meer »