LIVE ZWITSERLAND-ITALIË. Welk land stoot als eerste door naar de kwartfinales?

Zwitserland kon op dit EK voetbal al indruk maken en treft op dit moment in de achtste finale titelverdediger Italië, dat met de nodige moeite door z’n groep spartelde. Stoten Akanji en co door of kunnen de troepen van Spalletti zich toch opnieuw tonen als toernooiploeg? Volg het op de voet op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Waren er niet 1 maar meerdere ‘Bendes van Nijvel’? 

We spreken steevast over ‘de Bende van Nijvel’, maar het is best mogelijk dat de feiten die we toeschrijven aan ‘de Bende’ uitgevoerd zijn door verschillende bendes. Het is een bedenking die vandaag ook door het federaal parket werd geopperd tegenover de nabestaanden, nu het onderzoek wordt stopgezet.

Lees meer »

Onze dartswatcher blikt vooruit op de World Cup of Darts: “Er zijn maar weinig teams die elkaar zo goed kennen als de Belgian Arrows”

Dikke vrienden zijn ze momenteel niet, onze Belgian Arrows Dimitri Van den Bergh (29) en Kim Huybrechts (38). Maar dat hoeft ook niet, zolang het maar klikt op het podium zelf. En dat laatste doet het inmiddels al vele jaren. Niet in het minst tijdens de vorige World Cup, toen het geen haar scheelde of ze hadden Wales opzijgezet op

Lees meer »

“Op de fiets een strijder, ernaast een schone mens”: portret van overleden voormalig geletruidrager Gilbert Desmet (93)

In Lichtervelde is zondagnacht oud-wielrenner Gilbert Desmet op 93-jarige leeftijd overleden. Smetje was de oudste nog in leven zijnde Belgische geletruidrager. Naast zijn twaalf dagen in het geel won hij meer dan honderd koersen, waaronder Parijs-Tours en de Waalse Pijl. Een portret van een skone mens.
The post “Op de fiets een strijder, ernaast een schone mens”: portret van

Lees meer »

KSV Rumbeke is razend ambitieus met tien nieuwkomers: “Vanaf minuut één op kop staan”

KSV Rumbeke greep in de vorige campagne nipt naast een promotieticket naar derde amateurklasse na een sterke interprovinciale eindronde met slechts één verliesbeurt. Daardoor blijft Essevee bijzonder ambitieus. Dat bleek ook tijdens de spelersvoorstelling. Met de tien gerichte versterkingen mikt de ploeg van coach Fanny Schamp resoluut voor een plek bovenaan het klassement.
The post KSV Rumbeke is razend

Lees meer »

“Haar vriend probeerde nog alles, maar tevergeefs”: dolverliefde Mandy (33) wilde nog even over haar hoeve vliegen tót het vliegtuigje begon te tollen

Met het pleziervliegtuigje wilde ze nog even haar geitjes en kippen vanuit de lucht zien. Tot de motor van de Boeing-Stearman PT-17 Kaydet boven Kiewit (Hasselt) sputterde, de oldtimer recht naar beneden viel en de romantische vlucht een dramatische afloop kende. Stewardess Mandy Linder (33) stierf op 100 meter van haar eigen woning, haar vriend – de piloot van het

Lees meer »

Vals aanzoek, ongeplande zwangerschap en ongeziene primeur: herbekijk hier de onthutsende seizoensfinale van ‘Familie’

Bij de start van de seizoensfinale van ‘Familie’ leek er vrijdag maar één vraag te overheersen bij de soapfans: wie worden de slachtoffers door de bom die Joris wil laten exploderen op de reünie van de Van den Bossches? Het antwoord was verrassend, maar het slotbeeld van de extra lange aflevering was dat des te meer. De kijker bleef onthutst

Lees meer »

Politie pakt 3 mannen op voor drugsfeiten aan KBC Overijse

De politie heeft maandag 3 mannen opgepakt voor drugsgerelateerde feiten rond het KBC kantoor in het centrum van Overijse. 1 van de 3 werd meteen na ondervraging vrijgelaten, 1 man moet vandaag voor de onderzoeksrechter verschijnen. De 3e verdachte, een minderjarige, moet voor de Franstalige jeugdrechter verschijnen.

Lees meer »

Meer dan 270 arrestaties na betogingen in Kenia

De Keniaanse politie heeft meer dan 270 mensen gearresteerd voor het plegen van criminele feiten tijdens de anti-regeringsbetogingen van dinsdag. Al twee weken lang komen vooral jongeren in het land op straat om te betogen tegen de plannen van de regering.

Lees meer »