IN BEELD. Laura Tesoro, Gustaph en Regi openen Q-Beach House en geven de aftrap voor tropische zomer

De Q-cocktails staan koud, het strand van Oostende wordt overspoeld door livemuziek en de Q-dj’s presenteren voortaan met de tenen in het zand en een zeebries door het haar. Het Q-Beach House heeft de deuren officieel geopend. Q-dj’s Jolien Roets, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke gaven tijdens een feestelijke radioshow de aftrap voor een zomer die barst van de muzikale energie en tropical vibes. 

Meer krantenkoppen in België

Mama Ingeborg over nieuw pad van zoon Robin Keyaert: “Je hebt geen leven als je de ochtendshow doet”

Vrijdagochtend maken DJ’s Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert voor de allerlaatste keer de luisteraars van MNM wakker. Na drie jaar ‘Kawtar & Keyaert’ neemt het duo afscheid van het ochtendblok. “Het is een voorrecht geweest en iets wat ik voor altijd zal koesteren”, klinkt het bij de zoon van Ingeborg. Zijn mama ziet alvast een mogelijk pad voor hem: “Ik

Lees meer »

Quinten (21) runt twee zomerbars aan de kust: “Heerlijke drankjes en hapjes in een stijlvolle setting”

Quinten Foulon, slechts 21 jaar oud, bewijst dat ondernemerschap geen leeftijd kent. Hij is uitbater van zomerbar Westdiep aan de promenade in Nieuwpoort. Op 29 juni opende hij ook een nieuwe bar op het dak van Fort Napoleon in Oostende.
The post Quinten (21) runt twee zomerbars aan de kust: “Heerlijke drankjes en hapjes in een stijlvolle setting” appeared

Lees meer »

DIKKE zet de Fox-tent op zijn kop op Couleur Café

Biggie van de Wijk noemde de Belgisch-Marokkaanse mijnwerkerszoon uit Lummen zichzelf, maar je kent hem tegenwoordig vooral als DIKKE, een adjectief dat hij zelf ooit op zijn postuur plakte. Nu doen wij het op de show die hij op Couleur Café heeft gegeven.

Lees meer »

Tractorbestuurder wijkt uit voor tegenligger en rijdt elektriciteitspaal omver in Handzame: “Jammer, ik wou wél plaats maken”

Een bestuurder van een tractor met aalkar reed dinsdagochtend een elektriciteitspaal omver in de Amersveldestraat in Handzame bij Kortemark. De paal knakte af en kwam over de volledige breedte van de weg te liggen met de kabels over de grond. “Ik moest uitwijken voor een personenauto die geen plaats wilde maken. Bij het achteruit rijden, reed ik de paal omver”,

Lees meer »

FC Gullegem strikt ex-prof Bob Straetman: “Over mijn nieuwe club had ik niets dan lof gehoord”

FC Gullegem hield zich aanvankelijk in de luwte, in z’n zoektocht naar versterking. Tot de rood-witten onlangs fier als een gieter uitpakten met de komst van Bob Straetman, die overkomt van de failliete kampioen Eendracht Aalst. De 26-jarige Straetman was ooit prof bij SC Lokeren, en kan bij Gullegem een belangrijke rol spelen.
The post FC Gullegem strikt ex-prof

Lees meer »

Een schuld van 3.000 miljard, een open drugsoorlog en aanstormende verkiezingen: staat een revolutie voor de deur in Frankrijk?

De Fransen moeten de komende twee weken een historische én verscheurende keuze maken. Na de nederlaag van Macron zijn politieke kamp bij de Europese verkiezingen, heeft de president nu nieuwe wetgevende verkiezingen uitgeschreven. Die zijn een soort roulette waarbij de verliezer op voorhand bekend is: Macron zelf. Wie de winnaar zal worden, moet nog blijken. Wat voorspellen de sociale problematieken

Lees meer »

Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde: “De tuin doet me denken aan de tuinen uit mijn jeugd”

Op de Baliebrugge, nabij de grens met Torhout, hebben Liesbeth Hanssens (48) en Wim Kerkhove (46) samen met hun dochters Justine (21), Ite (18) en Anouk (15) de tuin vooraan hun boerderij heraangelegd. Ze hebben er een groot assortiment bloemen aangeplant. Dat willen ze nu met iedereen delen in hun pluktuin.
The post Bloemen plukken bij Farmflorette in Ruddervoorde:

Lees meer »

Nieuwe wet verbiedt kindhuwelijken in Sierra Leone

De president van Sierra Leone heeft dinsdag een wet afgekondigd die kindhuwelijken in het land verbiedt. In 2017 waren in het West-Afrikaanse land 800.000 meisjes jonger dan 18 jaar oud al getrouwd. De helft van was onder de 15, zo blijkt uit gegevens van VN-kinderrechtenorganisatie UNICEF.

Lees meer »