Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand”

Op zaterdag 29 juni opende Pieter Warlop de automatenshop Twenty4Seven. Met de automatenshop krijgt het voormalige kantoor van Liantis, na een paar jaar leegstand, een nieuwe bestemming. De shop vind je in het centrum van Poperinge, Burg. Bertenplein 10.

“Het is een concept dat inspeelt op de behoefte aan verse en gemakkelijk toegankelijke producten zoals brood, verse soep, afhaalmenu’s en slaatjes. Ook voor de zoetebekken en kinderen is er snoep, frisdrank, chocolade en pralines aanwezig. De shop zal 24 uur per dag, 7 dagen per week open zijn”, legt initiatiefnemer Pieter Warlop uit.

Liantis

“Mijn vader en ik hadden op deze locatie meer dan 20 jaar een kantoor. “Toen de zaak in 2015 werd overgedragen aan Liantis en ik in dienst trad als administratief medewerker, hadden we nooit gedacht dat het gebouw uiteindelijk leeg zou komen te staan. We hebben intensief gezocht naar huurders, maar zonder succes.” Liantis verhuisde in 2021 opnieuw naar hun oude gebouw gelegen aan de Deken de Bolaan.

“De leegstand van het pand zette me aan het denken over alternatieve invullingen. Het idee van een automatenshop begon vorm te krijgen door de coronacrisis. Mensen mochten niet naar buiten en konden amper gaan winkelen”, legt Pieter uit.

“Het concept van Twenty4Seven is eenvoudig maar doeltreffend: via acht automaten kunnen klanten op elk moment van de dag hun inkopen doen, zonder gebonden te zijn aan de openingstijden van traditionele winkels. We hebben gekozen voor kwalitatief hoogwaardige producten om versheid en smaak te garanderen.”

Bpost

Naast de automaten wordt Twenty4Seven ook een afhaalpunt voor pakjes van bpost. “Een extra gemak voor bewoners en bezoekers van Poperinge. De opening van de automatenshop betekent niet alleen een nieuwe start voor het leegstaande pand, maar ook een innovatieve toevoeging aan het aanbod in Poperinge. We hopen dat Twenty4Seven een positieve impact zal hebben op de buurt en dat het voor zowel inwoners als bezoekers een handige en betrouwbare bron van verse producten zal worden”, aldus Pieter.

The post Pieter pakt uit met automatenshop Twenty4Seven: “Nieuwe bestemming voor een leegstaand pand” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Ik heb géén abonnement bij de plastisch chirurg”: Anouk Matton wil misvatting over uiterlijk rechtzetten

“Ik was amper in de reeks te zien en toch verscheen overal mijn foto.” Anouk Matton (31) was het boegbeeld van ‘Chasing Beauty’, de documentairereeks over plastische chirurgie. Maar dat was tegen wil en dank: het programma deed de kijker geloven dat Matton meer werk heeft laten doen dan effectief het geval is, zegt de dj en echtgenote van Dimitri

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Jeugdhuis Den Teirlinck in Moorslede zoekt uitbater: “De huur is een batje”

Het gemeentebestuur gaat op zoek naar een uitbater voor jeugdhuis Den Teirlinck op de Marktplaats in Moorslede. Door een gebrek aan voldoende bestellers stopte de uitbating in mei. De concessie komt neer op 500 euro huur per maand. “Dat is een batje”, merkt Gert-Jan Hovaere (NVAPlus) op.
The post Jeugdhuis Den Teirlinck in Moorslede zoekt uitbater: “De huur is

Lees meer »

Geen klamme tent voor deze jongeren: luxueus cruisekamp van 1.350 euro is een groot succes

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

KIJK. De film van de rit: Cavendish schrijft geschiedenis en Pedersen valt in laatste rechte lijn

Mark Cavendish heeft geschiedenis geschreven met zijn 35e etappeze in de Tour. De ‘Manx Missile’ verwees Jasper Philipsen en Alexander Kristoff naar de dichtste ereplaatsen. Mads Pedersen, misschien wel de grootste concurrent van Philipsen voor de groene trui, kwam nog stevig ten val in de laatste rechte lijn. Hij vloog vol tegen de dranghekken en zag een mooi ereplaats door

Lees meer »