Snooker Senioren Biljartclub Meuelebeke zet kampioenen in de bloemen

De leden van de Snooker Senioren Biljartclub brachten hulde aan hun kampioenen. Kampioen in het vrijspel werd Freddy Blancke.

Bij het driebanden ging de titel naar Eddy Vanhoutte terwijl bij het overbanden Luc Vullers zich de sterkste toonde. Op de tapbiljart stond geen maat op de kunde van Marcel Vanglabeke. In het dubbelspel tenslotte won het koppel Marc Desmet en Ronny Caen.

Op dinsdag 27 augustus 2024 is er de algemene vergadering en ook de mogelijkheid tot inschrijving voor het volgend seizoen. Op de foto herkennen we de leden van Snooker Senioren Biljartclub samen met hun kampioenen.

(LB)

The post Snooker Senioren Biljartclub Meuelebeke zet kampioenen in de bloemen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dodelijke oneliners en vooral gênante vertoning: dit moet je weten over het debat tussen Joe Biden en Donald Trump

Het debat tussen huidig president Joe Biden en zijn voorganger Donald Trump is donderdagnacht uitgedraaid op een nachtmerrie voor de Democraten. Een warrige Biden kon de Amerikaanse kiezers absoluut niet overtuigen dat hij in staat is om het zwaarste ambt ter wereld nog vier jaar uit te oefenen; een voor zijn doen beheerste Trump moest zijn tegenstander enkel zichzelf in

Lees meer »

Remco Evenepoel in het hooggebergte: is 8,5% zijn breekpunt? En waar is hij levensgevaarlijk voor zijn concurrenten?

Wat kan Remco Evenepoel (24) bergop? Het is de vraag van één miljoen, want ook deze Tour zal in het hooggebergte beslist worden. Kan onze landgenoot wedijveren met de absolute wereldtop? Klimt hij goed genoeg om mee te doen voor de hoofdprijzen? Wij analyseerden alvast alle bergetappes die Evenepoel reed sinds hij prof werd. Vandaag deel 1: wat zeggen de

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provençaalse sferen tijdens Franse markt op 5, 6 en 7 juli in Kortemark: “Dit wordt een nieuwe traditie”

Wie het slechte voorjaar snel wil vergeten en reikhalzend uitkijkt naar de zomer, kan op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli terecht op de Franse markt, georganiseerd door Sfeer in Groot-Kortemark, de vereniging die – de naam zegt het zelf – wat meer leven in de Kortemarkse brouwerij wil brengen.
The post Provençaalse sferen tijdens Franse markt

Lees meer »

Groot deel van centrum van Herentals is fietszone vanaf vandaag

De stad Herentals vormt een groot deel van het centrum vanaf vandaag om tot fietszone. Ook in delen van de wijk Wuytsbergen-Ekelen voert de stad een fietszone in. Zo wil de stad mensen ertoe aanzetten meer de fiets te nemen. Daarnaast moet het centrum veiliger worden voor leerlingen van scholen in de buurt.

Lees meer »

Voorzitter Vlaams Belang Wervik Rudy Denys verhuist naar Blankenberge: “Nood aan een nieuwe start in een andere omgeving”

Voorzitter Rudy Denys (62) van het Vlaams Belang Wervik verhuist binnenkort naar Blankenberge en sluit daar aan bij de plaatselijke afdeling. “Met pijn in het hart heb ik deze beslissing genomen, daar ik nood heb aan een nieuwe start in een andere omgeving”, zegt Rudy. “Het was tijd voor iets anders. Ik wil iedereen bedanken voor de steun die ik

Lees meer »

Democraten in paniek door zwakke vertoning van Biden

In het eerste debat voor de verkiezingen resident Joe Biden moest het Amerikaanse volk ervan overtuigen dat hij nog mentaal en fysiek in staat is het land te besturen als 81-jarige. Zonder succes. Democraten zitten met de handen in het haar, nadat Biden vanaf het begin van het debat slecht presteerde.

Lees meer »

Claude Vindevogel uit Diksmuide staat met zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ op het MENT-podium in Diksmuide

Op de Grote Markt in Diksmuide verwelkomde MENT bekende, maar ook minder-bekende artiesten. Claude Vindevogel uit Diksmuide is al altijd bezig geweest met muziek, maar op nationaal vlak is hij niet zo populair. Toch kreeg hij van de zaakvoerders van MENT eveneens een uitnodiging om zijn zelfgeschreven song ‘Mijn Huis’ te zingen voor het publiek. Weldra zie je zijn verschijning

Lees meer »

Nederlandse ministers mogen pas eed afleggen na screening door Staatsveiligheid: waarom gebeurt dat niet bij ons?

Vandaag worden in Nederland de ‘bewindspersonen van de regering beëdigd’. De kandidaat-ministers die straks de eed zullen afleggen, zijn vooraf gescreend door Staatsveiligheid. Eén kandidaat-minister werd op basis van die screening zelfs geweerd. In ons land wordt vreemd genoeg niet nagegaan of kandidaat-ministers en staatssecretarissen integer en betrouwbaar zijn. Ook niet als die kandidaten straks toegang krijgen tot gevoelige informatie.

Lees meer »

Voortaan toegangsprijs voor wandeling naar de top van de Japanse Mount Fuji

Venetië lijkt een trendsetter met de invoering van een toegangsticket voor toeristen. Wie de Mount Fuji in Japan wil beklimmen via het populaire wandelpad Yoshida Trail, zal daar voortaan 11,5 euro voor over moeten hebben. Bovendien mogen er maximaal 4.000 klimmers per dag de berg op. Dat meldt CNN. Met deze maatregelen wil Japan de overbevolking op het Japanse icoon

Lees meer »

Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen

‘t Ferm, de organisatie die zinvolle dagbesteding aanbiedt aan mensen met een beperking, organiseert tijdens de warmste maanden van het jaar opnieuw ‘Ferme Woensdagen’. Die vinden telkens plaats op de binnenkoer van ‘t Capellehof.
The post Welkom bij ‘t Ferm in Rollegem-Kapelle tijdens de Ferme Woensdagen appeared first on KW.be.

Lees meer »